Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok 190 cm az már túl magas nektek? Vagy a többségnek tetszik?
Figyelt kérdés
Életkorotok is írjátok ki, köszi 25F.2016. márc. 24. 19:12
11/28 anonim válasza:
153 cm magas vagyok, szoval az a majd' fel meter egy picit sok :) azonban ha minden jol mukodne, kivul-belul tetszenenk egymasnak nem nagyon zavarna. Masreszrol nagyon tetszenek a magas pasik,talan epp azert mert en pici vagyok... 18/L
12/28 Sunshinedoll válasza:
Nah, minden csajnak a magas pasik kellenek, még azoknak is, akik olyan alacsonyak, hogy a pasi meg se látja :D
Amúgy nekem mindegy, én 172 vagyok, nekem jó a 190, egy partnerem volt 195, a többi mind 180 körüli vagy annál kisebb volt.
13/28 anonim válasza:
az alacsonyabbakat jobban szeretem, de nem gond, ha ilyen magas
15/28 anonim válasza:
hát persze, minden csajnak magas kell és nagy farkú
tudtam én, ez a 2 dolog a lényeg, a többi mellékes.
16/28 anonim válasza:
7-es
ezzel nem csak te vagy így, a 160-as csajok se nézik potenciális jelöltnek az alacsonyakat. Sőt egy gyakori hogy a 155-160 közöttiek sem.
17/28 anonim válasza:
Tökéletes magasság. :) Eleve én is 170 cm felett vagyok, szeretem ha egy jó 10 centivel magasabb a pasi. (Persze az sem kizáró ok, ha nem.) 16/L
18/28 anonim válasza:
190 vagyok 90kg sportolok, és szívesen beszélgetek jófej lányokkal :D
19/28 anonim válasza:
190 nagyon kis klassz magasság. Én 170 vagyok, szeretem a magasabb pasikat, ennek ellenére volt nekem már csak maximum 5 cm-rel magasabb is, a férjem is csak 180 :)
Van egy barátunk, aki 198 cm magas, mindig csodálom :D
20/28 anonim válasza:
Király, én is ennyi vagyok. 18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!