Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Barátnőmmel három hete vagyunk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmmel három hete vagyunk együtt, és naponta 2x! Szexelünk, és már nem bírja a farkam meg a testem. Hogy mindjam meg neki, hogy ne szexeljünk folyton?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy minden pasinak ez az álma, nekem is ez volt, és az első pár napban, a világ legszerencsésebb férfijának gondoltam magam. De egyszerűen nem tud betelni. Reggel és este szexelünk, elejétől a végéig 1 órán át, és a farkam már nem bírja. A hugycsövem már teljesen begyulladt, de neki nem. Miért nem?

Attól félek, ha elmondom neki, hogy tartsunk egy kis szünetet akkor dobni fog, de én szeretem őt! És szeretek vele közösülni is! Csak ez már sok, hogy minden egyes nap izomlázzal kelek fel, és remegő lábakkal a fáradtság miatt. Szóval hogy mondjam meg neki, hogy ne vegye sértésnek, vagy ilyesmi, és ne dobjon?

2016. márc. 24. 16:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Bocsánat de folynak a könnyeim a nevetéstől :D

A hugycsövem már teljesen begyulladt, de neki nem. Miért nem? betegítsd meg v,mi vírussal :D

és remegő lábakkal a fáradtság miatt. hát nem ez minden férfi álma?? :D

Kitartást neked :P

2016. márc. 24. 18:17
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Legyél kreatív. Nyalás, ujjazás...

A reszelésből vegyél vissza, és a kreativitásból többet.

2016. márc. 24. 18:22
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Néhány dolgot nem értek: Hugycsögyulladás hogyan jön ide? (Milyen betegséged van?) Ha izomlázad lesz akkor miért nem olyan pozt választotok ahol ö tornászik, te meg csak élvezed a dolgot?
2016. márc. 24. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!