Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Van valami jele, ha nagyon-nagyon fel vagytok izgulva?
Figyelt kérdés
2016. márc. 24. 10:41
1/8 anonim válasza:
nedvesedés, kemény bimbók és még egy tucat apróság...
ez komolyan új információ számodra?
2/8 A kérdező kommentje:
Nem...
Az új információ számomra ,meggyőződésem ,hogy fel volt izgulva a személy ..de mindegy ez hosszú történet ..még lenne egy kérdésem .. Ha a puncitok kemenyedik,dudorodik ..az is annak a jele ?
2016. márc. 24. 10:45
3/8 anonim válasza:
A punci duzzadása is, mivel hasonlóan vérbőség alakul ki mint a fiúknál a merevedés során. Lányoknál a csikló merevedhet meg és emelkedhet ki, hasonlóak a fiúk péniszéhez.
4/8 anonim válasza:
ötletem nincs mire gondolsz, de nem vált alakot a punci. A dudorodás az genetika és csontozat kérdése.
5/8 A kérdező kommentje:
Lanyok , még azt szeretném megkérdezni tőletek,hogy (tudom ,hogy mindig jó);de még is ..este szeretitek jobban a masztit vagy reggel?
2016. márc. 24. 10:58
6/8 anonim válasza:
Én mindig ugyanúgy élvezem ak legyen reggel akár este
7/8 anonim válasza:
Este jobb, mert nyugisabb.
Reggel én zombi üzemmódban vagyok, próbálok felébredni. Olyankor nem erre gondolok, maximum, ha valami szexit álmodtam.
8/8 A kérdező kommentje:
7/8 en is így vagyok ezzel...😀
2016. márc. 24. 16:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!