Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a szöveg tényleg nagyon gáz és nyálas volt?
Barátomnak szülinapja volt tegnap. Kiraktam instára egy képet, és ezt írtam hozzá : "Boldog születésnapot kívánok a legcsodálatosabb, legszerényebb, legalázatosabb férfinak a világon. Minden jót megérdemelsz, amit az élet adhat. Köszönöm, hogy melletted lehetek"
Erre a barátnőimtől megkaptam, hogy ez tök gáz, hogy lehetek ilyen nyálas, és amúgy is, ilyeneket azok írnak, akiknek kirakat a kapcsolatuk.
Próbáltam nem foglalkozni vele, de valahol nagyon bánt, főleg az a kirakatos dolog...
Szerintetek is gáz?
Szerintem aranyos amit kiírtál, én nagyon örülnék a pasid helyében, a többiekkel meg nem foglalkoznék.
22F
:DDD Tényleg nyálas. Na puff, van rá mentséged ^^
Én mindenesetre örülnék neki.
Lehet féltékenyek a barátnőid és szúrja a szemüket, hogy neked ilyen értékes barátod van.
Egyébként az a kérdés, hogy a barátodnak tetszik-e amit írtál, ha neki nem nyálas és tetszik neki akkor semmi probléma. Nyilván erre ne kérdezz a barátodnál rá, mert az már erőltetett.
Az a baj a világgal, hogy a romantika egyre inkább kiveszik belőle és aki meg megpróbálja fenntartani, azt lehurrogják, visszahúzzák, kinevetik a barátai, ismerősei. Mintha valami perverzió, vagy tiltott dolog lenne! Pedig nem így van, hanem hidd el a pasidnak bizonyára nagyon megmelengette aszívét ez a néhány sorocska és valószínűleg nagyon őröl Ő is neki, hogy ilyen párja van.
A kívülállók meg le vannak sz.. sajnálva! Ne foglalkozz vele egy percig sem.
Ha pedig a kirakatos dolog bánt (amúgy nem kéne), akkor legfeljebb az ilyen üzeneteidet ne rakd ki a kirakatba, hanem prívát küld el neki, hogy más ne lássa!
Ilyen egyszerű ez kérem! :)
Én speciel nagyon örülnék egy ilyen üzenetnek és egyáltalán nem tartanám gáznak! :)
Sok férfi most irigy egy picit a barátodra.
Ne azt nézd hogy mit mondanak,hanem azt hogy ki mondja.
Szerintem aranyos volt tőled , a baràtnőid meg azért mondtàk ezt ,mert irigyek és féltékrnyek a kapcsolatodra.
Egyik füleden be màsikon ki.
Cuki csaj lehetsz.
A baràtod mit szólt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!