Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fel lehet dolgozni a szexmentes életet?
ezen szerintem soha nem lehet túllépni.
az kérdés miért jutott erre a sorsra ?
én 28/F vagyok és szűz...4 hónap múlva 29 leszek.
és a magasságom és a farkam miatt vagyok így
170
15/4
Nem a farkad miatt vagy így, hidd el. 15 cm az bőven elég, ha a csaj ak azt mondod, hogy ez bizony 20 centi elhiszi.
Önbizalmat kell szerezni, youtubon oktató videókat nézni csajozáshoz, és 1 hónapon belül bárki megdug téged.
Én biztos nem tudtam volna megbocsájtani magamnak, ha csak azért nem szexeltem volna, mert hülye vagyok.
Régen én is olyan voltam, mint ti. Azt hittem, hogy 165cm magasan senkinek sem kellek, aztán rájöttem, hogy ez a probléma csak a fejemben létezik.
3-as
mekkora is a péniszed ?
17 ? 18 ? 19 ?
más lenne ám a helyzet, ha kicsi lenne neked
Igen, más lenne, mert akkor lenne még egy kifogásom és nem kéne szembenéznem vele, hogy a saját hibámból vagyok egy lúzer.
Amúgy a 15 cm teljesen átlagos méret.
7#
Az itteni 27%-os versenyző is kb olyan, mint az ezósok. Semmi bizonyítéka semmire, nem gondolja át a dolgokat, nincs józan esze. Csak hajtja a saját hülyeségét, az nem érdekli, hogy hányan cáfolnak rá. Sőt, még rosszabb, mert 100%-ig bizonyítható, hogy nincs igaza, de ő mégis mondja tovább a hülyeségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!