Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért baj ha megfogják idegen lányok fenekét?
10:
Igen, pont ezt mondtam hogy a férfiak és a nők nem egyformák, hiszen nagyon máshogy állnak a szexhez, mint ahogy már te is, én is leírtuk.
Biztos szar dolog. Elismerem. Sok rossz meg a férfiakkal történik, amit a nők nem élhetnek át. Vannak ilyen dolgok.
Nekem már fogták meg ilyen gimis lányok heccből egy bevásárlóközpont környékén...egyfelől kissé zavaró volt, h most rajtam vihognak, másfelől viszont izgató
-szerintem ha nem egy olyan férdi vagy, mint amit jellemeztek korábban, akkor az sanszos, hogy féligmeddig tudatalatt bejön a csajoknak (még ha az első reakciójuk negatív is)
Ha nekem gimis lányok fogták volna heccből, biztos rákérdezek, hogy ki akar még valamit megfogni rajtam, s akár többen is jöhetnek egyszerre.
Hmmm, gimis csajokkal egy többes, hmmmm....
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!