Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy vezessem rá erre a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vezessem rá erre a partnerem?

Figyelt kérdés

Szeretném,ha egy kicsit durvàbb lenne velem.Ilyrnre gondoltam,hogy kiköthetne néha,közben elfenekelhetne és a végén pedig levezetném egy vad mélytorkos oràllal.

Hogy vezessem erre râ a pasit? L/25

2016. márc. 22. 19:31
 1/6 anonim ***** válasza:

simán mond meg neki, hogy erre vágy és szeretnéd ha ezt megadná neked

én is hasonlóakat kértem a páromtól, de ő kb kiakadt....:(

remélem a tiéd nem fog

2016. márc. 22. 19:34
 2/6 anonim ***** válasza:

Fuuuu, ez nehéz. Én egyszer megkértem barátomat de nagyon gyengéden ért hozzám még akkor is amikor "durvult"

Félt, hogy fáj nekem ezért nem csinálta úgy ahogy akarom

2016. márc. 22. 20:03
 3/6 A kérdező kommentje:
De nem ez volt a kérdés kedves utolsó
2016. márc. 22. 20:07
 4/6 anonim ***** válasza:

első vagyok

én akkor mondtam meg neki, amikor már nagyon elegem lett (szóval ekkor kicsit ingerült voltam), hogy vagy úgy csinálja ahogy szeretném vagy pápá...., mert addig alig tudtam elmenni

kiakadt, de hatásos volt (egy ideig legalább is...)

parancsolj rá, határozottam, a legrosszabb esetben nem megy bele...

vagy tényleg szépen mond meg neki hogy neked ilyen vágyaid vannak, kiszeretnéd ezeket próbálni vele és ne zárkózzon el ezek elől

2016. márc. 22. 20:22
 5/6 Umaku ***** válasza:
Nem tudsz mit tenni csak megkerni. Hacsak nem beszelsz vele telepatikusan. Vagy marad a kezjelek. Kedves kerdezo, nem is ertem mit gondoltal hogyan lehetne ravezetni. Szavak nelkul sehogy.
2016. márc. 22. 21:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Mi lenne, ha egyszerűen csak elmondanád?
2016. márc. 22. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!