Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsony a párom libidója? Véleményt, tanácsot kérnék.
Neked kéne kiverni az összes fogadat.
#10# Nem vagyok papucs. Azt nem részleteztem,hogy mi a reakcióm,amikor nem ugy válaszol,ahogy megérdemlem. A talpát sem nyalom,mert nem vagyok talpnyaló. A többivel viszont nagyjából egyetérte. Köszönöm.
#9# Ha nem adnám haza a pénzt,nem tudnám elnézni hogy a gyerekek nem kapják meg amit szeretnének,mert "nincs pénz". Amugy sem egy pénzherdáló nő,tehát nem hinném hogy a pénzért van velem. De köszönöm a hozzászólásod.
Elég nehéz ügy viszont. Csináltatnék egy hormonvizsgálatot mindenképp.
Másban is érdektelen? Ha igen ott kettőtök közé vert éket valami, ha nem akkor hormonális problémára tudok csak gondolni. Vagy egyszerűen ennyi az igénye, nem tudom. Bár, az ennyi igény esetén igazán kielégíthetne kézzel vagy szájjal az számára nem értem miért nehézség - oké van hogy nekem sincs néha még ahhoz se kedvem de ez nem jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!