Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nektek gondot okoz ha egy nő alacsony? Mármint az ágyban stb?
Figyelt kérdés
Mert nem rég egy srác ezért nem akart velem tovább foglalkozni. Az volt a kifogás, hogy nem gondolta volna, hogy ilyen kicsi vagyok. (153 cm). És a szex nem működne. :/ Ti is így gondoljátok? Am ő 185 cm.
19/L
2016. márc. 20. 17:04
2/24 anonim válasza:
Nem, valami fura srácot fogtál ki.
3/24 anonim válasza:
Kedvenceim az alacsony lányok. Én 180 cm vagyok.
5/24 anonim válasza:
Engem zavar 45 cm van köztünk azért gondolhatod hogy nem illenek ossze nem?
6/24 anonim válasza:
197 cm vagyok. Volt egy lány, aki 158 cm volt.
Olyan volt mintha elefántként dugnék egy kisegeret.
De én nagyon élveztem :D
7/24 anonim válasza:
Csak 32 cm....
Keress 170 cm-t az meg ugye nem kell
8/24 A kérdező kommentje:
Semmi bajom a 170 centis pasikkal. En NEM magassag alapjan valasztok!!
2016. márc. 20. 17:39
9/24 anonim válasza:
7# én és a kérdező között van ekkora ;)
10/24 anonim válasza:
nekem eddig az összes pasi azt mondta hogy ez pont előny az ágyban és hogy jobban szeretik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!