Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nektek gondot okoz ha egy nő alacsony? Mármint az ágyban stb?
Mert nem rég egy srác ezért nem akart velem tovább foglalkozni. Az volt a kifogás, hogy nem gondolta volna, hogy ilyen kicsi vagyok. (153 cm). És a szex nem működne. :/ Ti is így gondoljátok? Am ő 185 cm.
19/L
Magyarázzátok már el, hogy a 16-os válaszom miért lett lenullázva és a kérdésben szereplő srác miért lett lehülyézve?
A kérdés úgy Szólt, hogy gondot okoz-e. Eldöntendő kérdés tehát igennel és nemmel lehet válaszolni. Baromira kíváncsi lennék, hogy ez miért nem tetszett egyeseknek, Holott érdemben reagáltam a kérdésre. Nem mintha annyira érdekelne a százalékom.
Én felpontoztalak,bár valóban kicsit nyersen fogalmaztál.:)
Ízlések,vélemények különbözőek.
Nekem is volt alacsony nőm.Olyan érzés volt mintha egy gyereket dugtam volna.Pedig én sem vagyok magas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!