Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért probléma az ha 18 évesen nem volt még barátom?
Figyelt kérdés
Édesanyám kollegája jegyezte meg ,hogy elég furcsának találja ezt a dolgot illetve kellemetlenségek adódhatnak később ebből a felnőtt életemben és hátrányokkal indulok.
18/L
Előre is köszönöm
2016. márc. 21. 21:19
11/13 anonim válasza:
Én bár 17 vagyok, de nekem sem volt még kapcsolatom. Nem érzem azt, hogy rászorulnék..:D
12/13 anonim válasza:
Mennyi álszent válaszoló! Ráadásul ostoba módon idekeverték a szexet. Amiről szó sem volt!
Mindennek meg van a maga ideje! Már oviban aranyosan egymásra találnak a gyerekek. Általánosban kamaszosan vágyódnak már és normális esetben elcsattan az első csók is 14 évesen. Sőt, az első csalódás is elér. Középsuliban pedig ott vannak a diákszerelmek. Igenis legyen tapasztalatod mire odakerülsz hogy megházasodsz! És ehhez sok-sok év kell! Mindent át kell élni a maga idejében!
13/13 anonim válasza:
Én 19 vagyok és nem volt még barátom, de jelenleg ez most huszadrangú dolog. Nem késtél le semmiről. Ma már nem olyan világban élünk hogy 25 évesen vénlánynak számít az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!