Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok elélvezni?
Jajj bocsánat. 26 éves férfi vagyok. Igen így tényleg félreérthető ez a kérdés.
Még annyit hozzá tennék, hogy a legrövidebb idő mikor nagy nehezen sikerült elélveznem az is kb 30-40perc volt, de legtöbbször nem élvezek el és ugye megunják csinálni, sőtt volt aki meg is sértődött. Hiába mondom, hogyan csinálják meg nem is kell mondanom mert nagyon élvezem bármit is csinálnak a szájukkal velem, de nem tudok elmenni.
Én sem tudtam még sohase oráltól elélvezni.... Punciban gond nélkül.
Nálam valószínűleg van egy olyan gátlás, h sokáig úgy gondoltam, h a lányoknak ez megalázó. (amiben persze ott az ellentmondás, h számomra a nyalás sose volt megalázó, mindig élvezettel csináltam, csinálom 😃 de ez a fura a psziben )
Hasonló vagyok én is, mint te kérdező.
Egyszerűen nem elegendő neked az az inger ami így ér.
Nálad tényleg ügyesnek kell lennie a lánynak, ha szájjal akar kielégíteni. De ez ne legyen probléma. Max nem fejezi be neked szájjal a barátnőd.
neked sem szokta befejezni?
gondolom azért te is tudod, vagy érzed, hogy sokkal jobb mint ha szex közben élveznél el. vagy csak én érzem jobbnak?
nem lehet valahogy kontrolállni magamat, hogy menjek el gyorsabban? lehet hülyeséget mondok most..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!