Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik titeket ez zavarna a barátnőtökben?
5-ös:
Angol nyelvterületen (szerintem sajnos) elég sok az uniszex keresztnév, amikor ugyanazt a nevet kaphatja férfi és nő is. Plusz sok másik férfi-női név is van, amiket nem ugyanúgy kell leírni, de kiejtésre szinte ugyanazok.
Arról meg inkább nem mondok semmit, hogyha nem láttad a világ egyik legjobb TV-sorozatát, a Breaking Bad-et. Bár ez jó is lehet, mert legalább még előtted van ennek a remek élménynek a megtapasztalása.
Kérdező:
Igen, elképesztően zavarna. Sajnos volt egyszer egy ilyen barátnőm. Fél évig voltam vele együtt. Soha senkinek nem kívánom azt az érzést, amikor egy kapcsolatban nem szopják/nyalják és ő sem nyalhatja/szophatja a másikat.
Az ilyen nők minden más jó tulajdonságuk ellenére a szememben kizárólag alkalmi szexre jók.
Minden férfi szereti ha leszopják.
Én speciel elvárom, hogy kapjak és persze szeretem ha adhatok. Attól, hogy a lány nem szeret kapni attól Ő még adhat. Az emberek nem egyformák de egy kapcsolatban szerintem mint két félnek tennie kell a másikért.
Biztos, hogy van olyan a lánynak amit a srác nem szeret, de megteszi.
Röviden akinek fontos, hogy leszopják annak borzasztó zavaró. Akit nem érdekel a szopás-nyalás azt meg nem érdekli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!