Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Igaza volt a barátomnak? Ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaza volt a barátomnak? Ti is kiakadnátok ezen a képen?

Figyelt kérdés

A barátom nem ÚGY a barátom, csak fiúhaver. De nagyon szoros a kapcsolatunk, legjobb barátok vagyunk, mindent megbeszélünk, szóval tényleg közel állunk egymáshoz.

A lényeg hogy hétvégén bulizni volt (általában együtt járunk, mert egy a társaságunk, de én most nem mentem) és snapchaten kirakott egy videót, amiben valami k.urvával smárol. (de a szó szoros értelemben k.urva, mert mondta hogy olyan helyre mennek ahol sok az ilyen "szakmájú" csaj. Na mindegy, én ezen kiakadtam, valamiért borzalmasan felidegesített. És gyerekesen, de úgy döntöttem, hogy "visszavágok" (nem mintha kellett volna, tudom, de elszakadt a cérna és hülye voltam) Felhívtam egy srácot, akit a barátom is ismer, és akivel kavartam korábban, hogy menjünk ma bulizni, ő pedig benne volt.

És mindent meg is csináltam, amit "elterveztem", én is kiraktam smárolós videót, amit a barátom is látott. Meg mást is, bár akkor már kicsit elszaladt a ló velem. Egy olyan kép volt (lentebb linkeltem hasonlót), amin, hát egyértelműen látszik, hogy nem beszélgettünk azzal a sráccal...mindegy. Másnap, vagyis ma, összejött a baráti társaságunk, és a barátom, félig lesajnálva, félig viszont baromira kiakadva közölte, hogy "jó kis r.ibanc lehettem tegnap este" meg még hasonló szép dolgokat mondott. Elértem a célom, de nem gondoltam hogy ennyire kiakad...tudom hogy hülye voltam, de bánt a dolog. Azóta nagyon fura velem, nem akar dumálni, meg semmi...mit tegyek? Szerintetek igaza van? Én 18, ő 19.

Egy ugyanilyen kép volt, csak én szemben voltam, és nem volt rajtunk semmi, csak a srác keze takarta a dolgokat..

[link]

2016. márc. 20. 20:29
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
Kérdező, meddig mentél el a sráccal..?
2016. márc. 22. 13:23
 32/43 A kérdező kommentje:
Hát, nyilván lefeküdtünk :D
2016. márc. 22. 21:51
 33/43 anonim ***** válasza:
Sajnálim azt a fiút, akivel dugtál. A közös ismerőseitek most biztos azon csámcsognak, hogy ő lefeküdt egy ku_vával
2016. márc. 22. 22:14
 34/43 A kérdező kommentje:

Hahaha, nagyon kell sajnálni azt a fiút, akinek a fél város megvolt már, tényleg :DDD

Szànalmas..

2016. márc. 22. 22:17
 35/43 anonim ***** válasza:
100%
Igen, pont ezért vagy te szánalmas, mert a fél város ribijei közé be álltál...
2016. márc. 22. 22:41
 36/43 anonim ***** válasza:
91%
Na ha jo dugas volt es ezzel minden barátodnak el akartál dicsekedni akkor meg mit nyafogsz? Összejött, sikerült ezt akartad nem? Ahogy írjak ez még növelheti is a nepszerusegedet, mindenki meg akar majd dugni a baráti társaságodbol. Ennek az árnyoldala (ha ez neked számít) hogy úgymond komolyabbat se a "baratod" se más a csapatból nem akar majd tőled, dehát ugye mint tudjuk nem lehet egyszerre ribinek is lenni meg szűznek is maradni.
2016. márc. 22. 22:42
 37/43 A kérdező kommentje:
A barátomtól és "mástól a csapatból" sem akarok semmi komolyat :)
2016. márc. 22. 22:43
 38/43 anonim ***** válasza:
@37: Remélem, hogy legalább önmagaddal szemben őszinte vagy. Nem kell, hogy itt az legyél, csak a való életben, önmagadat ne csapd be!
2016. márc. 22. 22:47
 39/43 anonim ***** válasza:

Ez az egész sztori kamu lehet...

Miért nem a durvább képet linkeled? Azzal hihetőbbé tehetnéd.

2016. márc. 23. 08:24
 40/43 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Nem kamu, tényleg vannak ilyen ri_ancok.

És azért nem az ő képét rakta ki, mert a pináját csak élőben mutatja meg akárkinek.

2016. márc. 23. 09:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!