Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Igaza volt a barátomnak? Ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaza volt a barátomnak? Ti is kiakadnátok ezen a képen?

Figyelt kérdés

A barátom nem ÚGY a barátom, csak fiúhaver. De nagyon szoros a kapcsolatunk, legjobb barátok vagyunk, mindent megbeszélünk, szóval tényleg közel állunk egymáshoz.

A lényeg hogy hétvégén bulizni volt (általában együtt járunk, mert egy a társaságunk, de én most nem mentem) és snapchaten kirakott egy videót, amiben valami k.urvával smárol. (de a szó szoros értelemben k.urva, mert mondta hogy olyan helyre mennek ahol sok az ilyen "szakmájú" csaj. Na mindegy, én ezen kiakadtam, valamiért borzalmasan felidegesített. És gyerekesen, de úgy döntöttem, hogy "visszavágok" (nem mintha kellett volna, tudom, de elszakadt a cérna és hülye voltam) Felhívtam egy srácot, akit a barátom is ismer, és akivel kavartam korábban, hogy menjünk ma bulizni, ő pedig benne volt.

És mindent meg is csináltam, amit "elterveztem", én is kiraktam smárolós videót, amit a barátom is látott. Meg mást is, bár akkor már kicsit elszaladt a ló velem. Egy olyan kép volt (lentebb linkeltem hasonlót), amin, hát egyértelműen látszik, hogy nem beszélgettünk azzal a sráccal...mindegy. Másnap, vagyis ma, összejött a baráti társaságunk, és a barátom, félig lesajnálva, félig viszont baromira kiakadva közölte, hogy "jó kis r.ibanc lehettem tegnap este" meg még hasonló szép dolgokat mondott. Elértem a célom, de nem gondoltam hogy ennyire kiakad...tudom hogy hülye voltam, de bánt a dolog. Azóta nagyon fura velem, nem akar dumálni, meg semmi...mit tegyek? Szerintetek igaza van? Én 18, ő 19.

Egy ugyanilyen kép volt, csak én szemben voltam, és nem volt rajtunk semmi, csak a srác keze takarta a dolgokat..

[link]

2016. márc. 20. 20:29
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
94%

tipikus alacsony értékrendű olcsó bibi

akinek csak a külső és az anyagiak számítanak

2016. márc. 20. 20:41
 12/43 anonim ***** válasza:
100%
A buliban smárolt egy csajjal? Húha, nagy dolog.. Természetes, hogy ribinek néz ezek után.
2016. márc. 20. 20:42
 13/43 anonim ***** válasza:
ringyónak áll a világ
2016. márc. 20. 20:45
 14/43 A kérdező kommentje:

Azért szerintem marhára nem mindegy hogy egy csajjal vagy egy hivatásossal.

Egyrészt utálom ha egy srác ezt csinálja, ez annyira alja...és ő nem olyan, akinek nem jut csaj.

Másrész ott vannak olyan dolgok is, hogy majd azzal a szájjal fog puszit adni nekem, amivel egy hivatásos, ki tudja melyik részén járt?

Bocsi, de nekem ez az undorító kategória..

2016. márc. 20. 20:47
 15/43 anonim ***** válasza:
ne aggódj egy prosti is mos fogat, és az a csávó aki téged fogdosott, ej azt nem látod te se egy fiúnak hogy esik ez, szűk látókörű és önző vagy
2016. márc. 20. 20:49
 16/43 anonim ***** válasza:
100%

Tény, hogy egyikőtök se lehet büszke arra, amit tett, ettől függetlenül azt tanácsolom, hogy üljetek le és maximális őszinteség mellett beszéljetek át mindent, ami kettőtök között van. Az fix, hogy nem vagytok csak sima barátok, mert ha azok lennétek, akkor Te kérdező, nem akadtál volna ki azon, hogy egy prostival szórakozik a haverod, hanem nevetsz egyet, másnap meg odaszúrod, hogy még mindig ott a rúzsfolt a képén. Nem, Te féltékeny lettél, előtört belőled a nő és bosszút akartál állni. És itt jön a poén, ugyanis a srác ugyanolyan rossz néven vette a dolgot, sikerült neked is megforgatnod benne a kést. Ha ő is csak barátként kezelne, akkor ő is csak röhögött volna és valami ócska viccel (mi van ott a szád szélén?) kente volna el és minden menne a maga medrében. Nem így történt, de így legalább kiterítettétek a lapjaitokat, mindenki teljesen őszintén viselkedett, ideje, hogy ezt szavakba is öntsétek!

(5-ös válaszoló, F)

2016. márc. 20. 20:51
 17/43 anonim ***** válasza:
Csodálkozzak azon, hogy a mai 18-19 évesek kúrós képeket pakolnak ki magukról a saját közönségüknek? Őőő, nem, nem csodálkozom ezen. :D
2016. márc. 20. 20:53
 18/43 anonim ***** válasza:

"marhára nem mindegy hogy egy csajjal vagy egy hivatásossal." - Igen, de ezt a srác előre tudta? Meg attól még, hogy egy csaj "hivatásos", lehet magánélete, pasizhat anyagiak nélkül. Mint ahogy olvasni is erről.

"akinek nem jut csaj" - vagy csak veled jönne össze, de fél elárulni.

"Másrész ott vannak olyan dolgok is, hogy majd azzal a szájjal fog puszit adni nekem, amivel egy hivatásos, ki tudja melyik részén járt?" -igen, mintahogy te is ültél már olyan széken, amin egy "hivatásos" ki tudja melyik része volt.

2016. márc. 20. 20:55
 19/43 anonim ***** válasza:
100%

"Másrész ott vannak olyan dolgok is, hogy majd azzal a szájjal fog puszit adni nekem, amivel egy hivatásos, ki tudja melyik részén járt?"

Hát nem azért, de ezek után te sem vagy sokkal jobb, mint a hivatásos

2016. márc. 20. 20:58
 20/43 anonim ***** válasza:
100%
Mi a különbség, ha egy olyannal csókolózott, aki életében csak 5 farkat szopott, vagy egy olyannal, aki 5000-et? A hivatásosok általában jobban ügyelnek a higiéniára, mint mások, akik egy egy buliban, vagy buli után félrészegen fekszenek le idegenekkel, mindenféle védekezés nélkül..
2016. márc. 20. 21:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!