Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz szerintetek ha 33évesen rávagyok izgulva egy 55éves nőre?
Amugy anyám volt középiskolai osztalytarsanak bejöttem...ugy vettem le..Ő is 54-55 eves. Szőke hajú, Elvalt, egyedul el, nincs gyereke se...nekem is bejött talan eszre is vette, csak 1 gond volt, hogy kicsi a farkam...15/4
Ez miatt nem léptem...
28/F
15/4 -es:
Üdvözöllek a klubban!
Nekem is ezek a méreteim, bár én titkolom elégé, épp hogy kerekítve ennyi mondjuk.Én se léptem sokszor emiatt.
Sokan azt mondják nem kicsi, de amikor a lány megkérdezi hogy benn van-e, az sokat elárul szerintem és akkor is amikor érzed hogy nem találod a "végét".De! így is lehet jó szex persze azért nem valami csodás érzés.az én javaslatom, akkor jó egy átlagos Nőnél ha tövig benn van és hagyod hogy így "csavargassa" miközben benne vagy, akkor érezz valamit és akkor a te közérzeted is jobb lesz.Még valami nagyon fontos, nem szabad kivetíteni a nőkre ezt a problémát, nekik is megvan a saját ugyanekkora vagy talán még nagyobb problémájuk is, csak próbáld magad megoldani, ezt mindenképp javaslom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!