Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valamelyik nap kocsiban fogunk szexelni. Mikre érdemes odafigyelnem? Valaki csinálta már így? Milyen volt?
Pl arra h ne tervezd meg :D
Az autos szex sztem spontan kategoria.. En autoban ut mellett, parkolohazakban, lakotelepi parkolokban szoktam stb :) ahogy epp puffan :)
Igazából kocsiban baromi kényelmetlen. Ha javasolhatném keressetek más helyszint, akár egy rém olcsó motelt is... de hacsak nem egy oriási kombi autóban tervezed, baromi szűk lesz a hely. Vagy a fejedet, vagy a könyöködet fogod beverni, alig találsz majd megfelelő stabil pontot hpgy megtámaszkodj vagy hasonlók....
Persze ha ez a szived vágya hajrá, de első benyomásnak én nem igazán javaslom.
De ha mégis, minél eldugottabb helyet keres, és legyen a közelben papírtörlő vagy zsebkendő.
Miért kellene hodály hozzá? Én egy kisebb szuzukiban toltam, meg kell keresni a megfelelő pózt és kész. Mindkettőnknek baromi jó volt, és szinte bármit meg tudtunk valósítani, amit akartunk, én lovagoltam, ő volt felül, sőt hátulról is..nyalifali is simán ment...Hatalmas orgazmusaim voltak, és a fickónak is. Nem terveztük, csak jött az első, utána ahányszor kocsiba ültünk, vad szex lett a vége :D
Ami ilyenkor praktikus, legyen egy kis víz a kocsiban,ha szomjasak lesztek, egy takaró a biztonsági övre, és zsepi törölgetésre...ha nem szed gyógyszert a csaj, akkor gumi. Jó szórakozást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!