Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti osszejonnetek egy ilyen lannyal? Szerintetek egy atlagos fiunal mennyire lehetne eselyem?
Figyelt kérdés
168cm 56kg
Nagy kék szemek, szeplős arc, derék alá érő, enhén hullámos, dús vörös haj
Nem vagyok egy kebelcsoda, de deszka se, sportolok rendszeressen, izmos labak-fenek.
Nem majmolom a legujabb divatot, de szerintem nem oltozkodok rosszul.
Nem sminkelek sokat.
Kozvetlen vagyok, szeretem a tarsasagot.
2016. márc. 19. 21:44
1/14 anonim válasza:
Hát a leírás alapján szimpatikus így ha személyiségre is oké akkor igen. 26/F
2/14 anonim válasza:
Nem tudom, igazából kép nélkül nem ér semmit ez a leírás. Nem kérek képet, csak úgy mondom.
3/14 anonim válasza:
Legalább képet adhatnál, mert így nehéz elképzelni pl. az arcodat. A személyiségedről sem derült ki túl sok dolog
4/14 anonim válasza:
szia pont ugy nézel ki mint a harmadik Barátnőm, eddig volt kettő.
5/14 anonim válasza:
Már csak a rossz tulajdonsagok hiányoznak.
6/14 Secret184 válasza:
Szimpatikusnak tűnsz, de azért attól is függ, hogy neked mi az átlagos (mert sokan használják ezt a szót ilyenkor, aztán ha valakinek már nem elég szép a bőre már nem szimpatikus).
7/14 anonim válasza:
Nekem szimpatikus vagy ezek alapján, a szeplő és a nagy kék szem nagy plusz pont :-). De szívesen megnézném az összképet is. Van konkrét kiszemelted?
27F
8/14 anonim válasza:
a hosszú göndör haj gyerekes. nőiesebb a rövid egyenes
a többi elmegy
10/14 anonim válasza:
Tündériek a szeplős vörös hajú lányok.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!