Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet kezelni a szexfüggőséget?
Pár éve normális srác voltam.Aztán elkezdtem egyre többet csajozni,nőket felszedni.
Akár mennyi nővel fekszek le valahogy sose elég.Egyre több és több szexre vágyok.
Nem nagyképűségből,de bejövök a nőknek, és már egész jó a dumám is.Így elég könnyen letudom varázsolni a lányokrol a bugyit.
Viszont bánt,hogy az életem felét a szex teszi ki,a másikat pedig a munkám.
A barátaim,haveri kapcsolataim a béka segge alatt van.
Hogy tudnék ezen változtatni?
Nem akarok dicsekedni, semmi jó nincs ebben.Olyan mintha,alkoholista lennék.
Ez egy szenvedélybetegség.
Most is egy kocsmában vagyok, közbe fűzöm a pultos csajt ( miközben picit se tetszik).
:))))))
Max. csak szeretned,hogy igy legyen.
Szerintem is kamu de azért válaszolok :D
Nem lesz ez mindig így...amikor felkerültem vidékről a "nagyvárosba" egyetemre, akkor az első évem nekem is erről szólt...heti 4x buli, pia, nők teljesen beszippantott...
viszont nálam volt egy "kiégés" amikor már nem okozott örömöt, hogy hülye pic-sákat fűzök vacok dumákkal...valahogy igényeltem már, a kapcsolatot, a törődést, egy kicsit egyhelyben maradni..
jönni fog az magától, addig meg űzzed hajtsad:D
ha egy lány nagyon megfog, úgyis érezni fogod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!