Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnék tenni annak érdekében, hogy a barátom ellazuljon?
Neki én vagyok az első rendes kapcsolata, az első szerelme. Nekem már voltak kapcsolataim és lefeküdtem már mással is. 3 hónapja vagyunk együtt, de még nem feküdtünk le. Orál már volt, viszont ő akkor sem tudja elengedni magát és nem szokott elélvezni... :/ Pedig azt mondja jól csinálom és ez látható is rajta, de valami baja mégis van. Gondolom mert legelőször sem sikerült elmennie és azóta ezen kattog és halmozódik... Szexelni meg még mindig nem akar, én nem erőltetem, de már vágyom rá.
Nagyon bánt a dolog, hogy nem tudok neki segíteni, hiába mondok neki bármit, hiába próbálom megnyugtatni, nem használ semmi. Az orál technikáimat is váltogattam, kísérleteztem, rájöttem hogy neki hogy a legjobb, tehát nem ezzel van a gond. És nem is hagyom abba hamar, volt egyszer 3/4 órás is, és akkor sem sikerült.
Hány évesek vagytok?
Biztos attól fél, hogy gyengébb lesz, mint az előző partnereid. Hány sráccal voltál előtte? Tudja ő is a számot?
kézzel se sikerült még kielégítened?
te elélveztél már vele petting közben?
Ő 18 én 19.
2-vel feküdtem le, tudja ő is.
Én el tudok élvezni attól amit ő csinál de ő nem tud se kéztől se szájtól.
#16: Én? Nem, nekem nincsenek ilyen problémáim ,de nagy valószínűséggel a srácnak igen. Ez lehetséges.
Ez nem feltétlen önértékelési probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!