Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Papucs férj szeretnék lenni. Szerintetek mit tehetnék az ügy érdekében?
Figyelt kérdés
A kérdés komoly, ne vicceljük el. 30-as, független, diplomás, sportos férfi vagyok, szóval amúgy teljesen normális, kivéve hogy papucs szeretnék lenni. Nem tudom, hogyan érhetném el ezt a dolgot.2015. ápr. 8. 23:42
1/7 anonim válasza:
Én meg Dominus, kéne pár csaj rabszolga. :D
Annyi beteg nő van, biztos találsz egy bunkó csajt, aki szívesen megtapos.
2/7 anonim válasza:
Menj hozzá egy pedagógushoz! Az odahaza is azt hiszi, nevelnivaló gyerekek veszik körül
3/7 anonim válasza:
Innentől neked kuss van,nézzük mik lesznek a válaszok.
4/7 anonim válasza:
Képzeld el magad papucsnak, amibe az emberek belelépnek
5/7 anonim válasza:
Mindig azt kell szeretned csinalni, amit az asszonyka kitalal. Mindenben egyet ertesz vele, tulajdonkeppen "behodolsz" neki, elfogadod az alarendelt szerepet, mindig lesed az ohajat, hogy mit szeretne eppen.
6/7 Fish1 válasza:
Hosszabb távon szerintem eléggé tré lesz az alárendelt szerep.
Ráadásul a megalkuvó embereket nem tisztelik és egy idő után unalmas lesz, ha nincs saját döntése.
7/7 omba válasza:
Először is nősülj meg, akkor már legalább férj leszel....
Addig meg gyakorold, hogy "Igen, Drágám!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!