Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láthatattlan000 kérdése:
Miért megy be a barátom 8 centij ujja ha még szűz vagyok?
Figyelt kérdés
A barátom azzal zaklat hogy nem vagyok szűz mert be megy az egyik újja .. de persze az vagyok szòbal ez normális hogy a 8 centi enyhe fajdalommal megy be ??2016. márc. 18. 00:17
11/12 anonim válasza:
basszus en az elso baratnommel ugy voltam h mar regen atszakitottuk szuzhartyajat egy kozepes vibratorral mire ." arra " kerult a sor... attol meg szuz....
12/12 Sunshinedoll válasza:
Mert a hüvely hossza itgalmi állapotban bőven meghaladja a 8 centit, függetlenül attól, hányszor szexelt valaki. Mert a szűzhártyán alapból van legalább egy nyílás, ami szex közben tágul, tehát nem szakad el, nem lyukad ki, tehát a vérzés egyáltalán nem kötelező jelenség.
A barátodnak fogalma sincs a női anatómiáról és élettanról, majd akkor ujjazzon, amikor már átnyálazta a középiskolai biosz könyvet, azon meg sürgősen gondolkozz el, hogy szükséged van-e olyan pasira, aki nem bízik benned és ilyen f-szságok miatt terrorziál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!