Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Baj, ha a barátom nem tudja,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, ha a barátom nem tudja, hogy szűz vagyok?

Figyelt kérdés
Nem régóta vagyunk együtt és vhogy sohasem kérdezte, hogy volt-e már pasim, nem terelődött erre a szó, tehát azt se tudja, hogy még nem feküdtem le senkivel. Engem meg nem érdekel a szüzesség téma különösebben, nem tudom ma miért van úgy felfújva az egész (talán ami fura hogy 20on éves szűz lány vagyok lehet nem is számít rá), arra gondoltam, majd akkor szólok neki, mikor majdnem a behatolás jön... ez a gáz? Engem tényleg baromira nem izgat a dolog...

2016. jan. 21. 22:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell belőle nagy ügyet csinálni, de emlitsd meg neki, mielőtt odakerültök. Nehogy a meglepettségtől lelankadjon.
2016. jan. 21. 22:51
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Jobb lenne, ha hamarabb tudná. Másképp állna hozzád. Jobban figyelne rád és kevesebb lenne az elvárása. Tehát szerintem mindenképp okosabb, ha elmondod neki korábban.
2016. jan. 21. 22:52
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj, mivel még nem került szóba. Majd ha szóba kerül, akkor mondd el az igazat. Ne várj a behatolásig!!!!!!!!!!
2016. jan. 21. 23:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Szégyen hogy ma már "ismerkedés" címszóval nem is vagytok kíváncsiak a másikra, nem érdekel az előéletük, stb...
2016. jan. 21. 23:13
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előttem válaszolóval. fontos lenne, hogy tudjon róla. Egyrészt biztosan észre fogja venni, szerintem könnyen ki lehet szúrni a tapasztalatlanságot. Másrészt máshogy szexelnek azok, akik már egy ideje szexuálisan aktívak, így lehet, hogy első alkalommal olyan élményeket szerzel, amiknek káros hatása lehet a későbbiekre nézve. Illetve, ha csak később tudja meg, lehet, hogy ő rosszul fogja érezni magát, amiért nem figyelt oda rád rendesen
2016. jan. 21. 23:19
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha majd szóbakerül a dolog, akkor említsd meg neki. Ezzel el is lesz kb intézve.
2016. jan. 21. 23:20
 7/7 anonim ***** válasza:

Én sem tudtam, és nem volt belőle semmi.

23évesen jöttünk össze.

2016. jan. 22. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!