Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonkét éves lány (még szűz), és "undorítónak" tarja az orális szexet, mit lehet tenni?
Konzervatív családból jön. Félénk, visszafogott, és vallásos. Hogy ez "defektnek" számít-e, azt mindenki döntse el maga. Kedves, aranyos, és nagyon tetszik, szívesen ismerkedem vele. A kérdés, hogy mit lehet tenni, ha undorítónak tartja a sz.pást? Nyilván nagy-nagy türelemmel, odafigyeléssel közelítek felé, de hogy lehet "rávezetni"?
Lányok, ti hogyan kezdtétek el az orális szexet?
Vallásos emberrel elég nehéz rendesen beszélgetni. Mert csak Isten van és más nincs számára.
Én viszont szeretek beszélgetni, arról, hogy mi van ha egy másik bolygón is van élet, meg hasonló gondolkodtató dolgokat. Meg ugye ne paráználkodj, a szex csak szaporódásra való, tartja a vallások többsége.
Egy vallásos nem tud más nézetből megközelíteni egy dolgot, csak az ő nézete van, a többi hülye meg a gyehenna tüzében ég el. :D
Én mindig is szerettem de tudom, hogy vannak akik nem szeretik.
A lényeg, hogy ne erőltesd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!