Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ki hogy birja szex nelkul?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hogy birja szex nelkul?

Figyelt kérdés

Nekem nem reg ert veget egy hosszu kapcsolatom..kb egy-masfel hetig nem is csinaltam semmit mert kiborultam nagyon, de egyre tobbet almodtam szexrol, es ma ki is elegitettem magam. Masfel perc alatt el is elveztem haromszor. Ugy hozzaszoktam hogy naponta volt mindig. Es most se pasi se szex. Ti hogy vagytok ezzel? Koszi a valaszokat.

26N

2016. márc. 16. 19:25
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Agresszivnak azert nem mondanam magam xD
2016. márc. 16. 19:57
 22/36 anonim ***** válasza:
68%

Előbb utóbb hozzászokik az ember. Hidd el olyannak sem jó lenni aki még nem próbálta, de mindenki körülötte szerelmes ,meg a tavasz is itt van kint ülnek a párok a városban ,mint a gerle párok ,neked meg fingod sincs az egészről.

De hát alkalmazkodni kell. Ha pedig már nem bírja az ember akkor valahogy tenni érte.

21/F (mielőtt a csúnya bácsik rám írnának...) :D

2016. márc. 16. 19:59
 23/36 anonim ***** válasza:
ha hianyos vagy egyel meg egy Snikersz
2016. márc. 16. 20:00
 24/36 anonim ***** válasza:
Inkább kacér? És mély hangal erotikusan beszélgetsz pasikkal hajat dobálva?
 25/36 anonim ***** válasza:

Semmibaj Férfiak egy ilyen női társadalom mellett ez csak természetes!

"(Meg hát nem mindenkinek van rá keret)"

26/36 anonim ***** válasza:
81%

Nagyjából 1 éve szexeltem utoljára.Az első pár hónapban naponta 2-3szor maszturbáltam utána meg elszállt minden ihlet.Nem vágyom szexre,nem fantáziálok ilyesmikről,nem izgulok fel csak úgy,azt se tudnám megmondani mikor masztiztam utoljára.

26N

2016. márc. 16. 20:15
 27/36 anonim ***** válasza:
81%

4 éve vagyok kispadon.

Elég rossz érzés. Gyengébb pillanataimban még a fizetős lányon is gondolkodtam.

24F

2016. márc. 16. 20:38
 28/36 anonim ***** válasza:

Maszturbálással kibírnám akármeddig, de nem kínzom magam. Amióta szexuális életet élek (19) max 1 hét volt hogy nem szexeltem. Bírnám tovább is, hónapokig is, de nem látom az értelmét. Élvezni kell az életet!! Nem is értem a válaszolókat.

23L

2016. márc. 16. 20:43
 29/36 A kérdező kommentje:
Hat azert en szakitas utan rogton nem tudnek mast keresni csak szexre. De anelkul is nehez. Majd lesz jobb. Mindenkinek koszi a valaszokat. :)
2016. márc. 16. 20:48
 30/36 anonim ***** válasza:
86%

Lassan egy éve ért végett a kapcsolatom. Azóta nem voltam nővel. Hiányzik is meg nem is. Viszont nekem a szex nem megy csak úgy érzelem nélkül, hiába vagyok pasi. Se fizetős, se egy éjszakás nem kell akármennyire is ki vagyok már.

F23

2016. márc. 16. 20:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!