Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogy birja szex nelkul?
Nekem nem reg ert veget egy hosszu kapcsolatom..kb egy-masfel hetig nem is csinaltam semmit mert kiborultam nagyon, de egyre tobbet almodtam szexrol, es ma ki is elegitettem magam. Masfel perc alatt el is elveztem haromszor. Ugy hozzaszoktam hogy naponta volt mindig. Es most se pasi se szex. Ti hogy vagytok ezzel? Koszi a valaszokat.
26N
Előbb utóbb hozzászokik az ember. Hidd el olyannak sem jó lenni aki még nem próbálta, de mindenki körülötte szerelmes ,meg a tavasz is itt van kint ülnek a párok a városban ,mint a gerle párok ,neked meg fingod sincs az egészről.
De hát alkalmazkodni kell. Ha pedig már nem bírja az ember akkor valahogy tenni érte.
21/F (mielőtt a csúnya bácsik rám írnának...) :D
Semmibaj Férfiak egy ilyen női társadalom mellett ez csak természetes!
"(Meg hát nem mindenkinek van rá keret)"
Nagyjából 1 éve szexeltem utoljára.Az első pár hónapban naponta 2-3szor maszturbáltam utána meg elszállt minden ihlet.Nem vágyom szexre,nem fantáziálok ilyesmikről,nem izgulok fel csak úgy,azt se tudnám megmondani mikor masztiztam utoljára.
26N
4 éve vagyok kispadon.
Elég rossz érzés. Gyengébb pillanataimban még a fizetős lányon is gondolkodtam.
24F
Maszturbálással kibírnám akármeddig, de nem kínzom magam. Amióta szexuális életet élek (19) max 1 hét volt hogy nem szexeltem. Bírnám tovább is, hónapokig is, de nem látom az értelmét. Élvezni kell az életet!! Nem is értem a válaszolókat.
23L
Lassan egy éve ért végett a kapcsolatom. Azóta nem voltam nővel. Hiányzik is meg nem is. Viszont nekem a szex nem megy csak úgy érzelem nélkül, hiába vagyok pasi. Se fizetős, se egy éjszakás nem kell akármennyire is ki vagyok már.
F23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!