Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok az osztályban kb. hányan szexelnek rendszeresen?
Figyelt kérdés
elsősorban lányok válaszára volnék kiváncsi, lehet főre kerekítve mondani illetve százalékosan is illetve hogy hány évesek vagytok2016. márc. 16. 19:17
1/9 anonim válasza:
hát, nálunk szinte mindenkinek volt már. 15 L :)
2/9 anonim válasza:
Szerintem kevesebben, mint ahányan dicsekednek vele, nyugi :)
3/9 anonim válasza:
nálunk az összes lány szüz (én is) és a fiuk közül is csak páran voltak már lánnyal.. 30an vagyunk, 15-15.. max 4 fiu nem szüz...
17 L
4/9 anonim válasza:
Mi 33man vagyunk, 16-18 évesek. 28 lányból 10 nem szűz és az 5 fiúból 3man, ennyit tudok tutira. A maradék 18 ember közül 10 csókolózott már vagy volt intimebb kalandja, a maradék 8nak pedig semmi. Ez -+1-2 pontossággal mondom.:)
5/9 anonim válasza:
Mi 28an vagyunk, 25-3 lány-fiú
Nálunk 12en élnek nemi életet :)
17/L
6/9 anonim válasza:
A mi osztalyunk 33 fos.
12 lany 21 fiu.
A 12 lanybol 4 szuz. 5 el rendszeres nemi eletet, a tobbiek csak szexeltek mar. :)
A fiuknak kb a fele nem szuz.
7/9 anonim válasza:
Utolso vagyok. 18-19 evesek vagyunk.:)
8/9 anonim válasza:
Fiúk: 7/1-2
Lányok:11/4-5
8. Osztályosok vagyunk.
9/9 anonim válasza:
Lányokból a 14-ből olyan 5-7 lehet.
Fiúkból a 17-ből olyan 4-6 nagyjából.
Ez most a rendszeres szexet jelenti, akár egy, akár változó partnerekkel. Aki nem szűz, az mindkettőből egy párral több talán.
17 év körüli harmadikos gimnazista osztály
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!