Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány pózt használtok rendszeresen? Mik azok?
A kérdés főleg azokhoz szól, akik kapcsolatban vannak. Olyanokra gonodolok, amik hetente, ritkább együtléteknél kéthetente alkalmazva vannak. Esetleg a kedvenceteket is leírhatjátok, plussz a nemeteknek.
Ilyen mini közvéleménykutatás, mert ezt élőben nem igazán merem megkérdezni az ismerőseimtől. Köszönöm a válaszokat.
Hát nálunk a legbevettebb pózok a misszionárius, a lovagló póz, kutya póz és úgy hátulról, hogy én közben fekszem. Ezek szinte minden alkalommal előjönnek nekem a személyes kedvencem a lovagló póz mert akkor én irányítok és azt szeretem :)
23/L
Szinte nekünk is ugyanaz, mint az elsőnek, meg plusz a kifli.
L
Ami rendszeres az a misszi, kutya,lovagló és a kutyából átmegy hasonfekvősbe póz. :)
24/f
Kutya, misszio., és egy harmadik: ő fekve, oldalról, és én ülve, guggolva neki...
Ezek kényelmi variánsai minden alkalommal. Szokott lenni lovagló is, de az nem mindig. Illetve oral előjáték.
F
A felsoroltakon túl állva, párom a mosógépen ül vagy a
konyhaasztalon hátán fekszik, máskor a fotel háttámlájára
hátulról ráhasal.
43/F
csatlakozom az előttem szolokhoz.
misszioáius, lovaglo, kutya.
nagyon más nem.
bár nekem van még a tarsolyomba de csajom bőven megelégszik ennyivel. nemigazán szereti az uj pózokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!