Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Az alábbi helyzetben lefeküdnétek a nővel vagy nem? Hogyan alakulna a tovább a kapcsolatotok?
Összeismerkedsz a neten egy nővel. Jól kijöttök egymással, a nő vonzó, szexis, pont a te eseted.
Megbeszéltek egy randit, élőben is jól megvagytok, még jobban megtetszik.
Egyik randin aztán bővebben beszélgettek az életetekről, és a nő elmeséli, hogy ő transznő. Férfiként született, de mindigis nőnek érezte magát, ezért nemváltó műtéten esett át, az okmányai szerint is nő.
Ezek után hogyan döntenétek a kapcsolatotok jövőjéről? Miért?
19f és én le, simán
9es voltam
Lefeküdnék vele, de ennél többet nem tudom, hogy lenne. Egy rendszeres szexkapcsolathoz elég annyi, hogy tetszik és kívánatos, de egy szerelemhez azért a nemi vágy kevés.
Egy biztos, nem hitegetném többel, ha nem vagyok biztos az érzéseimben.
38/F
9-esnek: Ezen a képen látszik, hogy fiús az alkata!
Széles váll, keskeny csípő. (a nőknél ez pont fordítva van)
A hangjával meg nem tudom mit kezdtek, hogy ne legyen mély. További jel lehet még az ádámcsutka, ami ugye a férfiaknál kiáll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!