Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért volt ezek után olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért volt ezek után olyan érzés mintha épp letépnék?

Figyelt kérdés

A barátnőmnél voltam.

Cserealsógatyát természetesen elfelejtettem vinni.

És elkezdte alsógatyán keresztül kiverni a farkam.

Olyan szituációban voltunk hogy nem kaphattam elő szóval azért.

És mikor már éreztem hogy közel a vége mondtam neki hogy elég,és leállítottam. Mivel nem volt cseregatyám így nem akartam a spermámba áztatott gatyámban hazatocsogni.

Pár órával később annyira fájt a farkam hogy alig bírtam lépni,olyan érzés volt mintha épp letépnék.

Ez miért lehet?

Köze van a félbehagyott kielégüléshez?

2016. márc. 15. 23:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan az az oka. Angolul blue balls-nak hívják, és addig nem fog elmúlni, amíg ki nem csapod :D Igen kellemetlen, görcsös fájdalom a herékben.
2016. márc. 15. 23:37
 2/4 Deflohelp ***** válasza:
100%
Nekem is volt hasonló kellemetlen élményem, ugyanilyen okból.
2016. márc. 15. 23:43
 3/4 A kérdező kommentje:

Utánakerestem,kék here szindróma a helyes kifejezése.

De ezt a fájdalmat még a legnagyobb ellenségemnek se kívánnám olyan durva :'D

Szóval ha véletlen nem elégülnék ki akkor gyorsan S.O.S.-ben ki kell verni vagy hívni a barátnőt mert kitudja mennyi időm van még hátra.

2016. márc. 15. 23:51
 4/4 anonim ***** válasza:

Vőlegénygörcsnek "becézik", amikor az esküvő előtt még nem illet szexelni, s akkor csak ez a szenvedés maradt, felizgatva (p. simulós táncnál) aztán úgymaradva. De nem egyszer fordult elő, hanem éveken át számtalanszor, brrr :(

Akkor még nem volt itthon ismert az Amerikában dúló petting... :(

2016. jún. 8. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!