Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol szexelhetnénk barátnőmmel Debrecenben odakint, vagy egyáltalán hol? (garantált zöld kéz az értelmes válaszokért! )
Persze majd ha jó idő lesz. Vagy nektek milyen ötletetek lenne szex helyszínre, ha : - szüleinknél nem tudjuk, mert mindig van itthon valaki; - kocsiban nem lenne túl kényelmes
Hol tudnánk szexelni? Valakinek valami jó ötlet? Nem muszáj feltétlen odakint. Kérlek benneteket adjatok már valami jó tanácsot, már csak ezen múlna, hogy megtörténjen végre!
Nagyon jó ötlet!
Na viszek biciklit! Én erre nem is gondoltam :D
Én is azt hittem könnyen találok, de nem így van sajnos xD
Szerintetek nem lenne nagyon rizikós, ha elmennek szüleim több napra, hogy amikor jövünk a szomszédok látnak minket, aztán véletlenül érdeklődni fognak a szüleimtől!? Aztán ők meg azt sem tudják mirpl van szó...
Vagy mi van ha véletlenül hamarabb jönnek szüleim haza?
A botanikus kert :D A szukkulens ház elég meleg is.
Amúgy komolyan gondolkozom azon, hogy kiadom a nappaliágyat ilyen pároknak, mint ti :D Valahogy fizetni kell a tankönyveket haha
Vannak nem drága panziók Debrecenben. Konkrét helyet is tudok. De amúgy a Nagyerdőn vannak eldugott szegletek, vagy este a Nagytemplom háta mögött, ahol le van süllyesztve, és senki nincs.
[Vagy vegyél egy BMW-t, annak a hátsó ülésén aludni is lehet, nemhogy szexelni... Jó ez vicc volt.]
De éretlenek vagytok. A barátnőjét sem meri megkérdezni...
"De a csajnál, ahol lakik, egy szobába hárman vannak... Most ott hogy!?"
Úgy ahogy én és a szexkapcsolatom. Megkérdezem a szobatársakat, hogy mikor nem lesznek bent, esetleg szépen megkérem őket hogy menjenek el valahová pár órára és van lehetőségünk szexelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!