Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hol szexelhetnénk barátnőmmel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol szexelhetnénk barátnőmmel Debrecenben odakint, vagy egyáltalán hol? (garantált zöld kéz az értelmes válaszokért! )

Figyelt kérdés

Persze majd ha jó idő lesz. Vagy nektek milyen ötletetek lenne szex helyszínre, ha : - szüleinknél nem tudjuk, mert mindig van itthon valaki; - kocsiban nem lenne túl kényelmes

Hol tudnánk szexelni? Valakinek valami jó ötlet? Nem muszáj feltétlen odakint. Kérlek benneteket adjatok már valami jó tanácsot, már csak ezen múlna, hogy megtörténjen végre!

2016. márc. 15. 18:26
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Persze titokban hoznám, az előbbiből kihagytam. De így is elég rizikós lenne :(
2016. márc. 15. 18:42
 12/21 anonim ***** válasza:
Ha a csaj is vad es te is mint az en exem es en akkor elmennetek egy oreg nyaraloba amit nem hasznalnak... En igy voltam amikor fiatal voltam baratnom is benne volt mert kivant en is szoval mentunk :D de az nem kifogas en kimennek erte vinnek neki biciklit es eljonnek mikor egyedul lennek...
2016. márc. 15. 18:48
 13/21 VirágésBence ***** válasza:
Debrecenben is biztos, hogy van egy erdő, vagy a környéke, viszel egy sátrat aztán mehet a dolog :D
2016. márc. 15. 18:52
 14/21 A kérdező kommentje:

Nagyon jó ötlet!

Na viszek biciklit! Én erre nem is gondoltam :D

2016. márc. 15. 18:53
 15/21 anonim ***** válasza:
Na a te helyzetedben szerintem pillanatok alatt találnék valami helyet :D Ha más nem egy pokróccal megindulnánk az erdőben
2016. márc. 15. 18:54
 16/21 A kérdező kommentje:

Én is azt hittem könnyen találok, de nem így van sajnos xD

Szerintetek nem lenne nagyon rizikós, ha elmennek szüleim több napra, hogy amikor jövünk a szomszédok látnak minket, aztán véletlenül érdeklődni fognak a szüleimtől!? Aztán ők meg azt sem tudják mirpl van szó...

Vagy mi van ha véletlenül hamarabb jönnek szüleim haza?

2016. márc. 15. 19:00
 17/21 Sunshinedoll ***** válasza:

A botanikus kert :D A szukkulens ház elég meleg is.

Amúgy komolyan gondolkozom azon, hogy kiadom a nappaliágyat ilyen pároknak, mint ti :D Valahogy fizetni kell a tankönyveket haha

2016. márc. 15. 19:15
 18/21 anonim ***** válasza:

Vannak nem drága panziók Debrecenben. Konkrét helyet is tudok. De amúgy a Nagyerdőn vannak eldugott szegletek, vagy este a Nagytemplom háta mögött, ahol le van süllyesztve, és senki nincs.

[Vagy vegyél egy BMW-t, annak a hátsó ülésén aludni is lehet, nemhogy szexelni... Jó ez vicc volt.]

2016. márc. 15. 19:24
 19/21 anonim ***** válasza:

De éretlenek vagytok. A barátnőjét sem meri megkérdezni...

"De a csajnál, ahol lakik, egy szobába hárman vannak... Most ott hogy!?"

Úgy ahogy én és a szexkapcsolatom. Megkérdezem a szobatársakat, hogy mikor nem lesznek bent, esetleg szépen megkérem őket hogy menjenek el valahová pár órára és van lehetőségünk szexelni.

2016. márc. 15. 22:01
 20/21 anonim ***** válasza:
Erdőben..ott nem zavar senki...nekem is ott volt az első
2016. márc. 15. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.