Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
VirágésBence kérdése:
Napi 2-3 szex kevés lenne?
Figyelt kérdés
Felmerült bennem a kérdés egy exemmel kapcsolatban, hogy lehetséges-e, hogy van akinek napi 2-3 szex sem elég a hét minden napján és vezethet-e ez odáig, félrelépjen?2016. márc. 15. 18:10
1/9 anonim válasza:
Nem hinnem hogy keves de en egesznap csinalnam...
2/9 anonim válasza:
VirágésBence nevű felhasználó kérdése:
Mond már meg, hogy te mi az istent csinálsz? Hülyébbnél hülyébb kérdéseket teszel fel, minden kérdésre válaszolsz, hol fiú vagy, hol lány... Egész nap ennyi dolgod van, hogy itt trollkodj????
4/9 anonim válasza:
En mar ugxanazon a napon elmegyek mas nohoz... Eleg a napi 2-3 de nem ez fog visszatartani. Van h egy nap nem szexelek mert nincs kedvem vagy nem talaltam eleg izgato lányt. Az exek meg unalmasak... Ilyenkor megpihenek
6/9 A kérdező kommentje:
A hármast választ ha tehetném többször is hasznosra értékelném :D :D :D
2016. márc. 15. 18:46
7/9 anonim válasza:
Napi 2-3 szex, mindennap?
Jó sok ideje lehet az illetőnek, ha ráér egész nap reszelni...
8/9 Noren1989 válasza:
#2, nyilván közös az accountja a barátnőjével. Vagy hasadt személyiség.
Kérdésedre válaszolva: igénytől függ. Akadt nekem is szexmániás barátnőm már, akinek a napi 10 is kevés volt. Egy teljes műszakra való szex....Nagy Feró bácsi nem így énekelte ám ;)
26/F
9/9 anonim válasza:
Igen lehetséges h nem elég 2-3 szex per nap... Nekem se elég bár én nem lépnek félre... És igazából nem a szex hanem az orgazmus kell tehát masztizással megoldható a probléma... És a szexmánia sem mentség a megcsalásra... 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!