Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagyjam magam megdugatni vele?
Az a helyzet,hogy van egy kis gondunk a szexbe a parommal ,nem tud ugy megdugni,hogy el is elvezzek!
Ezert felkerestunk egy szexterapeutat aki tortenetesen egy no es a harmadik alkalom utan bejelentette ,hogy szeretne bemutatni rajtam par pozt egy felcsatizosal a pasim elott ami elvezetes lenne nekem...
Szexterapeuta... létezik egyáltalán ilyen szakma?
Mi pontosan a végzettsége az illetőnek?
Hivatalos? Rendelője van? Államilag finanszírozott? Ha nem, ad számlát? Milyen cégnév van a számlán?
Valahol biztos utána lehet nézni ezeknek a terápiás módszereknek. Ha van ilyen, kéne, hogy írjanak róla a neten. Ha tudományosan elismert módszer, akkor nyilván hasznos is. Nézz utána ennek, és ha meggyőződtél, hogy ez orvosilag, szakmailag elfogadott módszer, akkor simán belemehetsz. Viszont az fura, hogy a "szexterapeuta" ezek szerint nem tudott meggyőzni téged a módszere helyességéről és itt kérdezősködsz.
Ez nem megcsalas!
Tanacsadas bemutatassal.
A ketto nem ugyan az...
A szexterapeuta által elélveztél?
El tudsz menni azóta?
Nem volt megalázó hogy egy nő tornázik rajtad?
Próbáltad azóta nővel?
Feszejezve ereztem magam,mert sosem voltam novel es a tudat,hogy egy no dug...
A pasim meg figyel minket eleg gaz volt elsore,de aztan a pasimat kepzeltem a helyebe es ugy mar sikerult lazulni.
Eleg sok pozban voltunk es elegge megdolgozott mire sikerult elmennem,nem mondom,hogy nem volt elvezetes mert mas egy novel egyutt lenni mint a pasimmal,de azota nem voltam lannyal...
Tehát megdugott egy nő is...a pasidnak mi előnye származott belőle? Szétmentetek azóta?
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!