Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van itt olyan férfi aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan férfi aki tényleg több mint 100 különböző nővel szexelt már életében?

Figyelt kérdés

Vagy esetleg legalább 50-nel.

Rengetegen mondják azt, hogy már ennyi meg annyi csaj megvolt neki, de nem tudom, hogy igaz-e, én még életemben nem láttam (sikeresen) csajozni sem.

Ez itt úgyis anonim oldal, senkinek se lesz büszkeség esetleg ha hazudik, szóval őszintén, vannak itt olyan férfiak akik több mint 50 vagy több mint 100 nőt megfektettek már?

2016. márc. 14. 20:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

nekem van 2-3 ilyen "bárkit bármikor megdughat" pasi ismerősöm, de azért ők sem szexeltek még 20-30 nőnél többel, de lehet csak azért, mert ők is kinőtték ezt az időszakot és megkomolyodtak.

Ha belegondolsz, nem is akarsz ennyivel szexelni, mert ha már olyan jó vagy, hogy sok csajt megkaphatsz, akkor válogatsz. És ha válogatsz, akkor neked nem kell bármilyen csaj, csak azért, mert ő éppen szabad, hanem azt mondod, hogy inkább majd jövő héten újra próbálkozol, de nem viszel haza olyan nőt, aki nem tud egy szintet megütni.

Feleségemnek egy ismerőse van, aki kb 25 pasival feküdt már le (egy barátnői beszélgetés egyik témája volt) és minden barátnő kiakadt, hogy az iszonyat magas szám. A második helyezett, akiről tudom, hogy nyitott, mert még velem is kavart egy picit, neki 12 pasi, ebből csak 3 komoly, a többi futó kaland, és még őt is elkönyveli kb mindenki nagyon-nyitott csajnak.

2021. aug. 16. 10:38
 12/12 anonim ***** válasza:

Amúgy ha azt nézem, én is válogattam; sok olyan nővel nem feküdtem le, akivel eljutottam olyan szintre, hogy most már bármikor lefeküdhetünk. Na, épp ezért innentől már nem is volt érdekes az egész. És igen, sajnos volt néhány olyan régi, diszkóból hazavivős is, ahol mikor hozzáfogtam, addigra kijózanodtam annyira, hogy láttam, ezt nem biztos hogy most kellene...és utána szinte elmenekültem onnan. De hát nem is volt diák, akinek nincs ilyen élménye is.

Még egy érdekes: Bizonyos szám után (passz) teljesen felesleges lefeküdni azért újabb és újabb valakikkel, hogy kipróbálja az ember, mert kb ránézésre, alakról, mozgásról, gesztusokból 99%ra lehet tudni, milyen az ágyban.

Aki talált egy jót, legyen vele boldog és ne keressen újabb és újabbakat, mert felesleges baromság, így utólag én is belátom.

9-es voltam.

2021. aug. 16. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!