Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Ha nincs barátotok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha nincs barátotok, akkor is le szoktátok borotválni az intim szőrzetet?

Figyelt kérdés
És ha igen, nem rossz úgy magatokhoz nyúlni, hogy szőrös?

2016. márc. 14. 15:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
72%

Szűz vagyok.

De szőrtelenítek,mert igényem van rá,hogy rendben legyek!

Masztinál engem is izgat,ha csupasz a puncim :D

De amúgy én alapjáraton egy szőrtelenítés után jobban érzem magamat,legyen az hónalj,láb,intim rész.

2016. márc. 14. 20:03
 12/18 anonim ***** válasza:
27%

Ugggyann , hol élne akkor Tarzan a gorilláival?

Persze , hogy le. Higénia , kérlek. Jobban is érzem magam , ha csupasz vagyok odalenn. "Szebb látvány" és nem bök.

2016. márc. 14. 22:10
 13/18 anonim ***** válasza:
49%
Persze, hogy le..Ez alap higiénia, nem helyzetfüggő :)
2016. márc. 15. 07:12
 14/18 anonim ***** válasza:
59%
Mindig leborotválim. Azért zavaró tud lenni
2016. márc. 19. 18:46
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
rendszereresen borotválom
2016. márc. 20. 05:07
 16/18 anonim ***** válasza:
93%
Azért az érdekes, hogy hányan mondják hüledezve, hogy "persze, ez alap higiénia" miközben a nőgyógyászok ellene kampányolnak, mert nem higiénikus lecsupaszítani. A szőrnek funkciója van, az egy dolog hogy valakinek nem tetszik, gusztus dolga, de könyörgöm hagyjuk már ezt a higiénia baromságot...
2016. ápr. 30. 10:24
 17/18 anonim ***** válasza:
86%

Én is leírtam már ezt itt pár ezerszer, és nyugi, még le is kell, mert nehezen jut el az agyakig. Felőlem is mindenki azt csinál a fanszőrével, amit akar, borotválja, ha úgy szebb neki/ szexibbnek érzi magát /praktikusabb/ jobban felizgul/ jobban tud nyalatni, élvezni/ nem szereti, hogy összeragad a szexnedvektők / divattrendkövető / nem akarja, h beszóljanak a barátnői v. kilógjon a sorból, de higiéniát emlegetni baromság egy olyan tevékenységnél, amellyel pont rontod a higiéniáját a szervednek.

2016. máj. 6. 10:55
 18/18 bor zoltán ***** válasza:
67%
Tisztelt hölgyek,ami működik nem kell szerelni,néhányszázezer évig nem kopasztották meg magukat a nők azért valahogy csak sikerült fennmaradnia fajunknak,ezt a tarvágás nevű marhaságot azok a pedofil állatok találták ki akik egy felnőtt nőt kisiskolásnak öltöztetnek,ezután pontosan ugy lett divat mint a modern festészet,ahol pár fontosnak mondott személy,felmagasztal valami orbitális marhaságot a sok hülye sznob meg rohan megvenni valami izléstelen vackot mert a guruk azt mondták rá hogy zseniális.Hála istennek minden divat mulandó
2016. okt. 26. 07:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!