Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek izgató lenne ez a szituáció?
Figyelt kérdés
Nektek tetszene az a szituáció, hogy egy lány akit ez izgat tökön rúgna titeket többször is, és közben magához nyúl és masztizik?2016. márc. 14. 12:21
1/21 RRR válasza:
ha nem lennék 100as , akkor biztos
3/21 anonim válasza:
Attol fugg milyen erosen...
eleg beteg vagyok 😊
4/21 anonim válasza:
Tetszene... bár a mértéke....
A határok mondjuk akkor dőlnének el...
5/21 A kérdező kommentje:
Ne privátban írjátok a választ, hanem ide. Hátha más is kíváncsi
És igen, én szívesen lennék az a lány, de jelenleg nem keresek erre partnert :D
2016. márc. 14. 13:00
6/21 anonim válasza:
Kérdező te egy hülye, kamus ribi vagy aki itt kerázza magát...
7/21 anonim válasza:
Tökön rugás kizárva! De ha masztiznál elöttem akkor jól meg lennél dugva!
8/21 anonim válasza:
És te örülnél egy atom nagy szájbaverésnek?
9/21 anonim válasza:
Nekem tetszene. De úgy még jobban ha utána én is puncin rúghatnálak. :)
10/21 anonim válasza:
Láttam már ilyen videót. Annyi, hogy a srác ott meg is volt kötözve, a lábai pedig terpeszben szétfeszítve, hogy a csaj hozzáférjen a golyóihoz. Nem biztos, hogy én bevállalnám, de az egész izgató volt, ahogy a csaj kipróbálta a dolgot egy párszor, és egyre jobban élvezte. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!