Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem teljesít a férjem az ágyban mióta megvan a gyerek?
Mondd meg neki h ez egy valós probléma és meg akarod oldani! Kereshettek egy szakértőt is... állítólag terhesség sok férfi (de nők is) megváltoznak szexuálisan... valahogy nem kívánja a férfi a nőt mert az van az eszében, hogy ott a gyereke jön vagy jött ki... vagy h orvos csapat nyúlkált ott... stb. állítólag ilyen apró mentális okok amikre néha rá sem jönnénk tudat alatt zavarnak egyeseket... Lepontozhatnak nyugodtan, de én is azt mondom h nem lepődnék meg ha vége lenne köztetek vagy szeretőt keresnél ha nem oldódik meg. 25 éves fiatal nő vagy aki vad, kielégítő szexre vágyik.
25/f
Én is olyasmiről hallottam, mint amit az utolsó írt. Főleg ha a párod bennt volt veled szülésen.
Előfordul, hogy egyes férfiak úgymond undorodni kezdenek, ha látták, hogy onnan jött ki a baba, de látniuk sem kell, elég a tudat is, hogy ne kívánják annyira és hogy más szemmel nézzenek rá, mint korábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!