Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők ti mit tennétek ha a párotok a vadabb extrémebb szexet kívánja?
Figyelt kérdés
Bele mennétek hogy együtt kipróbáljatok új dolgokat vagy szigorúan vége ?#Mint segédeszközök #használata vagy ilyesmi...
2016. márc. 13. 23:44
22/31 anonim válasza:
Örülnék inkább, ha végre találnék egy ilyet. Én szeretem, ha lenyom az ágyra, hogy ne mozogjak, és úgy dug meg. Hátrafogja a kezem. Húzza a hajam. Megfogja a torkom. Keményen, tövig. Szeretem ha az ágyban k**vaként kezel. Az életben viszont legyünk egyenlő partnerek. Sajnos legutoljára olyat fogtam ki, aki pont a fordítottja volt. Amúgy van olyan, aki szakítana ezért? :O
20/L
23/31 anonim válasza:
PL miket? Én egy bizonyos szintig izgatónak találom az extrémebb dolgokat.
24/31 anonim válasza:
14:07 miért ne lenne olyan? Ha nem egyezik a két ember akkor nem működhet a kapcsolat hosszútávon. Te együtt maradnál olyannal akinek nem tetszik az ízlése? Én pl biztos azonnal szakítanék, sőt már a kapcsolat elején tisztáznám a dolgokat, mert iszonyodok a szexben, szerelemben bármiféle erőszakos dologtól. Nekem ez nem jön be. Ez van. Uncsi lennék ettől, prűd? Miért csináljak olyat ami nekem nem jó? Szerintem az az uncsi, hogy lassan már istennőként kezelik azt aki ezt bevállalja. Ez kb olyan mintha azért imádnának mert az almát szeretem és nem a körtét... Ki ilyen, ki olyan, senki sem tehet róla.
26/31 A kérdező kommentje:
bővebben...?
2017. jún. 9. 19:46
28/31 anonim válasza:
Vadabb extrémebb szexet kapna:P
29/31 anonim válasza:
Sajnos az én parom nem ilyen..Régebben amíg nem volt kis gyermekünk addig jó volt de mostanra már nem....
30/31 anonim válasza:
Ha nem akarná, akkor lenne helló számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!