Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők ti mit tennétek ha a párotok a vadabb extrémebb szexet kívánja?
Csak az " extrém,, amit nem teszek meg !!! Azt szigorúan nem !
A többi mehet! :D Egy jó szexuális kultúra kialakítása a pároddal, csodás dolog..!! ;)
'14'- mint a fehér galamb olyan ritka vagy
;)
Én a vadabb szexet szeretem. Pl az is tetszik, ha megkötik a kezeimet, vagy ha egyszerűen lenyomnak az ágyra, h ne mozogjak, és úgy rakják belém...
De pl sz.pni is úgy szeretek jobban ha ráhúzzák a fejemet... az olyan izgató. :))
De pl az is igaz, hogy nem szeretem a szubmisszív fiúkat, meg akik "kipróbálnám a fenekembe is" típusú "férfiak"... az ilyenekkel nekem vége a kapcsolatnak, már ha voltam olyan hülye h bele menjek :'DDD
Viszont a pisis meg toalettes dolgok nálam igencsak felejtősek, ugyan úgy, mint a véres v orvosos játékok -.-" 19L
mint a fehér galamb? :D
kb minden második csaj szereti, ha keményen meg van ba..va, szerintem csak te vagy kicsit rutintalan. legalábbis én azt látom, hogy egy kis fenekelés, hajtépés, vagy ha elkapom közben a nyakát, az szinte mindenkinek bejön ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!