Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nők ti mit tennétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők ti mit tennétek ha a párotok a vadabb extrémebb szexet kívánja?

Figyelt kérdés
Bele mennétek hogy együtt kipróbáljatok új dolgokat vagy szigorúan vége ?

#Mint segédeszközök #használata vagy ilyesmi...
2016. márc. 13. 23:44
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Akkor ti vagytok az a ritka kivétel ..
2016. júl. 6. 17:44
 12/31 anonim ***** válasza:
64%
Én letépném róla a ruhát 😊😁
2016. júl. 6. 17:53
 13/31 anonim ***** válasza:

Csak az " extrém,, amit nem teszek meg !!! Azt szigorúan nem !

A többi mehet! :D Egy jó szexuális kultúra kialakítása a pároddal, csodás dolog..!! ;)

2016. szept. 6. 14:34
 14/31 Ketri ***** válasza:
78%
Imádom az ilyen ferfit. Eddig 1 párom volt. De imádom a vadabbat. Szeretem ha a férfi domináns. Szeretem ha az ágyban akár kurv @ként kezelnek, az van amit a férfi akar. Persze van amikor kívánom a finomat, a gyengédet. De első sorban inkább a durvább. Akár az ágyban alázás is jöhet... illetve jöhetett. :)
2016. szept. 6. 14:38
 15/31 A kérdező kommentje:

'14'- mint a fehér galamb olyan ritka vagy

;)

2016. szept. 6. 14:40
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

Én a vadabb szexet szeretem. Pl az is tetszik, ha megkötik a kezeimet, vagy ha egyszerűen lenyomnak az ágyra, h ne mozogjak, és úgy rakják belém...

De pl sz.pni is úgy szeretek jobban ha ráhúzzák a fejemet... az olyan izgató. :))

De pl az is igaz, hogy nem szeretem a szubmisszív fiúkat, meg akik "kipróbálnám a fenekembe is" típusú "férfiak"... az ilyenekkel nekem vége a kapcsolatnak, már ha voltam olyan hülye h bele menjek :'DDD

Viszont a pisis meg toalettes dolgok nálam igencsak felejtősek, ugyan úgy, mint a véres v orvosos játékok -.-" 19L

2016. szept. 6. 14:50
 17/31 A kérdező kommentje:
Köszi a véleményt és megy a zöld kéz is !
2016. szept. 6. 15:05
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk hogy három alkalomból kétszer a vadabb jön be, háromból egyszer a finom gyengéd. De ha már vad, akkor igen is legyen vad. :D Ezért fontos a kommunikáció, sok partnerem direkt vagy nem direkt, de visszafogta magát, amíg nem szóltam.
2016. nov. 30. 14:55
 19/31 anonim ***** válasza:
75%

mint a fehér galamb? :D

kb minden második csaj szereti, ha keményen meg van ba..va, szerintem csak te vagy kicsit rutintalan. legalábbis én azt látom, hogy egy kis fenekelés, hajtépés, vagy ha elkapom közben a nyakát, az szinte mindenkinek bejön ;)

2016. nov. 30. 15:38
 20/31 anonim ***** válasza:
24%
Ami neked is jó és jól esik azt miért ne próbálnád ki? Van kivétel de néha kell újítani :)
2016. dec. 12. 20:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!