Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek belefér? L
Na szóval. Én szingli vagyok. Van egy barátom, aki nem.
Van úgy, hogy telefonon beszélünk. Kérdezi, hogy mit csinálok. A válaszom pl., hogy semmit, most ébredtem, még az ágyban vagyok. Ilyenkor hozzáfűzi, hogy most nem lenne rossz mellettem feküdni. Tehát, hogy mit csinálna velem, mi lenne jó, miket művelnénk, agyhúzások. Nem részletezem tovább. Meg alapból is van szinte mindig valami megjegyzése, bókolása.
Hülyülésnek veszem. Belefér?
áh értem. a srácról azért sok mindent elárul.
nem tartozol felelősséggel az ő kapcsolatáért, bár ugye van aki azt mondja, hogy nem akar ebben partner lenni.
ha a barátod, és fontos neked, akkor lehet el kellene beszélgetned vele, hogy ez miért rossz, és hogy ha barát, akkor miért nem viselkedik barátként. de ha folytatod, én nem ítélnélek el emiatt, ahogy írtam, az ő kapcsolata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!