Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány percesek az ideális szex szakaszok: előjáték, közösülés, utójáték? (kor/nem)
Bi vagyok de nővel szeretem a hosszú és a rövi előjátékot is, helyzete függő.
1-2 v 20+
~10 v ~30
0-2 v sok és hosszú
Előjáték: 1 óra
közösülés: 30-40 perc
utójáték: minimum 20 perc-fél óra, addig amíg csak lehet
21/N
Ez főként leszbikusokra jellemző, de szimpatikus. ;)
#15 Az jó! Szerencsés egymásra találás!
Sok boldogságot! - ahogy nagybátyám is mondaná.
ment a zöld kezecske utolsó.
szerintem teljesen változó még az előjáték is.
van, hogy nem is csináljak csak belekezdünk mert kívánjuk egymást aztán egy jó bő 5perc és végeztünk is. :)
utána összebújás. talán ez az utójáték? nem tudom.
amúgy meg 5perctől akár 50perc az előjáték helyzet függő ahogy már az előbb is leírtam.
a tényleges közösülés meg megint ugyan ez.
na mindegy jó utójátékot mindenkinek. :)
Utójáték az összebújás, csókolódzás, simogatás és hasonló dolgok mint az előjátékban - csak itt nem cél az erekció elérése, - a legtöbb nő, ha egyszer próbálta utána biztos kívánni fogja. - ha nem is mindig. A nőknek sokkal gyakrabban van rá igénye mint a férfiaknak. Egy nőt megfogni sem rossz tipp a jó utójáték.
Pedig már én már a 90-es évek elején veszettem el a szüzességem. Bár igaz többet éltem nemi életet külföldön mint itthon.
Lehet pasi aggyal rendelkezem nő létemre ,igaz,hogy már húszon+éve ugyanaz a partnerem,de sem előjáték,sem utójáték függő nem vagyok :D ez nem azt jelenti sosincs előjáték :P bár egy cigi jól esik utána :P utójátéknak
és nincs időkorlátom semmire amit a test éppen kíván :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!