Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! A puncinyalás nálatok inkább az előjáték része vagy főfogásnak is szeretitek?
Tehát előjátékkor orgazmusig szoktak nyalni, vagy csak bemelegítés van?
Szeretitek azt is, ha hosszabb puncinyalás van, amikor sokáig izgat fel benneteket a partneretek, anélkül, hogy a puncitokhoz érne, majd alaposan kinyal és ujjaz?
Egy ilyen orgazmus után még a behatolásra készen álltok?
Amúgy van, hogy csak úgy kinyal a párotok és nincs szex?
Ha egy pasi annyira szeret nyalni, hogy viszonzás nélkül is kinyal benneteket naponta ahhoz hogy viszonyulnátok? Örülnétek neki, illetve meg tudnátok állni, hogy ti nem foglalkoztok vele kicsit?
Utálom a nyalást ,nem tudom mit lehet azon élvezni. Egyáltalán nem élvezem és nem is kérem a partneremtől ,hogy csinálja ,inkább ujjazzon meg azt nagyon élvezem viszont.
És nem nincs olyan ,hogy csak kinyal én igénylem a szexet, inkább d.jon meg jó alaposan ,minthogy kinyaljon.
És nem nem örülnék neki ,ha viszonzás nélkül nyalna,én szeretem őt szo..ni és el is várom tőle ,hogy megszo..on .
L/25
Én majdnem minden este kinyalom a barátnőm, akkor is ha nincs szex és viszonzás. nem is igénylem mindig. Ő örül ennek általában és nem zavarja nyugi :)
24/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!