Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 napja nem szexeltünk. Ez normális?
Szerdan szexeltünk a barátommal utoljara. Azota is együtt aludtunk mégsem volt semmi. Kezdhetek aggodni. Igazén sem kezdeményeztem reméltem hogy ő. 5 hónapja vagyunk együtt én 25/l ő 28/f.
Tényleg milyen gyakori szex a normális?Mikor aggodhatok, hogy nem szeret, nem kivan már?
Tudod a Férfiak sem lelketlen ba***ó gépek, akikbe csak be kell dobni egy 100-ast. Nem fognak a nap 24 órájában dugni, mert lehet, hogy fáradtak, gondjaik vannak vagy szimplán semmi kedvük. Na de persze Nehogy már megkérdezt erről. Á minek. Ráadásul egyenlőség jelet teszel a szeretet és a kefélés közé. Nem rakta beléd 3 napja tehát nem szeret. Anyám borogass...rám egy páncélszekrényt.
Ott van a kezed használjd. Ha már a szádat nem tudod kommunikációra.
Ugy tünik minden okes. Kicsit tul reagáltam. Ugyan olyan velem mint korabban. Remélem igy is marad.
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!