Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Ha a párotok bevallaná...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha a párotok bevallaná nektek, hogy nagyon szeretné nézni, ahogy pisiltek, kakiltok és menstruáltok, akkor megengednétek neki?

Figyelt kérdés

2016. márc. 12. 19:39
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
47%
Max pisi...
2016. márc. 12. 22:44
 22/30 anonim ***** válasza:
88%
Egyszer bnöm kért meg, hogy fogjam a kezét pisilés közben. Nagy szex lett belöle. Mindketten nagyon élvezzük azota is. A tampont is lehetöleg én cserélem neki már vagy 3 éve. Gyakran ki is nyalom olyankor is. Nagyon élvezzük mindketten.
2016. márc. 13. 00:34
 23/30 anonim ***** válasza:
68%
WTF
2016. márc. 13. 00:45
 24/30 anonim ***** válasza:
71%
És vsn aki megengedi?
2016. márc. 13. 23:10
 25/30 anonim ***** válasza:
32%

Még ilyen kérdést! :) Mi nem szoktunk egymás előtt szégyenlősködni, ha ketten vagyunk nyitott ajtonál nagy wc-zek mert én ugy szeretek. Ha pipilek akkor bejön ha kell neki vmi a fürdőből. Ha menzeszelek és cserélek, esetlek véletlen látja a betétet,de akkor mondja is h fuj. Minek kérném meg h cserélje ki nekem,ez hülyeség.

l

17-es amit irt az kedves.

2016. ápr. 23. 10:59
 26/30 anonim ***** válasza:
87%

Hát 17-es nagyon szerencsès a felesèged! :)

Èn is mindig szenvedek a tampon felrakással :)

Mi is a párommal kerültünk már az èvek alatt olyan helyzetbe hogy kellemetlen is volt rèszben de utána sokkal közelebb kerültünk egymáshoz.

Èn is vallottam ezt a magán szfèra dolgot azután várandós lettem ès minden megváltozott. Nagyon beteg voltam èlet-halál közt.Sok mindent látott , ès sok mindenben segített ès ott volt mellettem akkor is mikor más fèrfi már règ ott se lett volna.

Ès nem volt kötelezve semmire! Sőt mèg meg se tudtam kèrni ,olyan rossz állapotban voltam.Csak utána mondták a nôvèrkèk hogy le a kalappal.

Azóta egyáltalán nem szègyellem a dolgaim.Termèszetes. mint ahogy az ő dolgai is.

Jó nem nèzzük egymást :) ,bár már megjegyezte h megnèzne :D

de sokkal közelebbi a kapcsolatunk.

2016. máj. 3. 06:16
 27/30 Thomika20 ***** válasza:
12%

Szerintem ebben semmi nincs. Amíg együtt voltam az exemmel, többször láttam pisilés közben, úgy nem igazán zavarta. Sőt, volt hogy én vittem ki a véres betétjét is.

Nagy wc-zése mondjuk nem volt, de azt tuti nem néztem volna meg. :)

2016. máj. 10. 22:26
 28/30 anonim ***** válasza:
85%
Szokta látni ahogy pisilek. Láttuk már egymást kakilás közbe és cserélt már tampont nekem. Szerintem nincs benne semmi extra. Nem undorodunk a másiktól. Ha bele gondolunk a szex sokkal undorítóbb mint ezek a dolgok.
2016. máj. 11. 08:27
 29/30 anonim ***** válasza:
Megnézhetné
2022. dec. 14. 13:28
 30/30 anonim ***** válasza:
Csak a pisilést nézheti.
2023. jan. 9. 10:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!