Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal közös videóra akartuk venni egy szeretkezésünket. Egy haverját kérte meg a feladatra, meg is tette, de azóta rám van kattanva, ő is meg akar csinálni. Mit tegyek? 18/l
Figyelt kérdés
2016. márc. 11. 10:36
21/38 anonim válasza:
Undorító amit csinálsz/csináltok. Beteg ez a világ.
22/38 anonim válasza:
Kuldel nekem a videot es megmondom mit kene tenned :D
23/38 anonim válasza:
Na jó, hát ez biztos kamu kérdés... olyan nincs, hogy valaki annyira hülye, hogy ne tudja harmadik személy nélkül videóra venni a szexet, és ráadásul olyasvalakit kérjen meg szexvideó készítésére, aki szűz....
24/38 anonim válasza:
Egyetértek veled,egyszer engedd meg neki,utána le fog nyugodni.
25/38 Költőnő? válasza:
Á összefekszem ezzel azzal, itt ott, ez előtt az előtt; nem olyan nagy dolog az xd
26/38 anonim válasza:
Barátod sejti a dolgot?
A felvételt amúgy jól megcsinálta, jó film lett?
27/38 A kérdező kommentje:
A barátom nem tudja, a film nagyon jó lett minőségileg.
2016. márc. 11. 13:29
28/38 anonim válasza:
Végre valami pozitívum . Ha így folytatod lesz ÉCC pozitív is . Ez a kérdés esélyes a rekord válaszadásokra ...
30/38 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért vagyok ribnc, mert a saját barátommal lefekszem?
2016. márc. 11. 13:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!