Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal közös videóra akartuk venni egy szeretkezésünket. Egy haverját kérte meg a feladatra, meg is tette, de azóta rám van kattanva, ő is meg akar csinálni. Mit tegyek? 18/l
Na, van még kérdés, hogy miért vagy ingyen ribi?
De akkor miért nem látod be, hogy téged is izgat?
Amúgy azt meg a barátod veszi majd kamerával?
Mint középiskolai tanár, akinek egyik szakja a magyar, vagyis ért a szövegértéshez: a kishölgy (nagyon szépen fogalmaztam) nem a felvételen bánkódik, nem is azon, hogy más látta, hanem azon, hogy lefeküdjön-e a barátja haverjával, aki egyben operatőr is - csak mert a fiatalúr még szűz. Ehhez gyűjt erőt,kér tanácsot no persze, csak egyszer teszi meg.
Én ugyan nem vagyok ultrajonzervatív, de ez olyan, mintha meghégnám a szomszéd 76 éves Mariska nénit, mert húsz éve nem pókhálózták ki, különben is hetente ad valami sütit.
A magyar nő, a magyar anya. A jövő. Bocs, kedves kislány, nekem gymomorforgató és szánalmas.
F/36
Ha egyszer teszed meg, akkor is ribizli leszel.
Szánalomból lefekszel vele? Ki vagy te? A jóságos szűztelenítő tündérke?
Te nagyon naiv vagy.S most nagyon konszolidált voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!