Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek van állandó szexpartnere, azok hogyan találtak egymásra?
Nekem nincs kedvem, lelkierős stb egy kapcsolathoz, de hiányzik a szex, hogyan és hol találtátok meg a másikat?
23 F
Bakker első, én is buszvezetővel vagyok épp így... XD Na nem dicsekedem vele, mert amúgy tök gáz, de épp ezért nem járás.
Kérdező, szóval C, D jogsi + buszos tanfolyam, vagy mi kell oda. XD
Volt egy lány 1 évig egymáshoz járogattunk. Aerobikedzésen ismertem meg, de aztán belém szeretett... azóta hanyagoljuk egymást.
21/f
"Nekem nincs kedvem, lelkierős stb egy kapcsolathoz, de hiányzik a szex"
Tipikus életképtelen gyk-s lúzer vagy!
Ő 22 éves pénzügy szakos, én 19 éves első éves marketing szakos. Vannak órák az egyetemen, ahol 300-400-an vagyunk egy előadáson és nincs állandó ülésrend. Egyszer leült mellém az óra előtt és megszólított. Beszélgettünk előtte, aztán még nevettetett párszor óra alatt. Külsőre tetszettünk egymásnak. Óra végén elkérte a számom, hogy "majd talán kér tőlem jegyzeteket", mert ő rosszul jegyzetel. Elhívott randizni, az elsőn csókolóztunk és a harmadikon lefeküdtünk egymással. Azóta olyan heti 1-2 alkalommal találkozunk és szexelünk egymással. Amúgy nem igazán keressük egymást csak akkor, amikor a következő találkozót beszéljük meg.
Mindez kb október óta tart köztünk :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!