Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az, hogy csak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy csak a szextől félek? Addig minden mehet, de onnan tovább nem megy.

Figyelt kérdés

Többször volt már rá példa, hogy kapcsolatban voltam valakivel és az előjátékig minden oké, élveztem, bevadultam de mikor eljött volna az a rész, hogy betegye akkor megijedtem. És ez így volt eddig mindenkivel... Gondolatban is izgat a smárolás, orális szex, kézimunka stb. de ha belegondolok, hogy valakivel szexelnem kéne az már megrémiszt. Van köze hozzá, hogy nincs sok önbizalmam és nem merném elengedni annyira magam? Vagy, hogy a szüzességem elvesztése borzalmas volt (azóta nem is szexeltem mással, pedig ennek már 3 éve) ?

18L

2016. márc. 10. 21:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Persze, hogy van köze hozzá. Velem is ez van. Nekem is borzalmas volt a szüzességem elvesztése és félek a szextől... ha gondolod írhatsz... :)
2016. márc. 10. 21:17
 2/2 anonim ***** válasza:
15évesen vesztetted el? Ez még nekem is borzalmas...
2016. márc. 10. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!