Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van olyan kevés szexuálisan mocskos fantáziával megáldott nő?
Szia egyaltalan nem keves az ilyen no...
En elegge beteg szeretem es elvezem a szexet az onkielegitest is :D ehhez nem mell mas csak egy pasi aki elohozza;)
17/L
Sok nőben megvan.
Akiben nem az unalmas.
Elso vagyok van baratom ne irjatok ha azt akarjatok! Minden masra valaszok de senkit se fogok izgatni! 30+ pasik ne is irjanak koszonom...
(Valasz adasomtol koveto 5percen belul 14uzenetet kaptam...)
3
"(Valasz adasomtol koveto 5percen belul 14uzenetet kaptam...)"
persze ezért írtad
Amugy mi szamit "szexualisan mocskos fantazianak" ?
De most komolyan? Attol fugg,kinek mi a mocskos. Ha szo szerint mocskos, azt nem szeretem. Ez olyan mint a "kemeny szex" azt is lehet tobbfele keppen ertelmezni. Kinek mi szamit kemenynek. Van akinel a kemeny szex egyenlo azzal hogy szex kozbe szetvered meg kiteped a csaj hajat,folytogatod pofozgatod, na az ilyet kossz nem.. De ha csak arrol van szo hogy odavagsz az agyba, hatarozottan megragadsz es joooo erosen megkekszualsz es a gyomromban erzem na azt szeretem :D es nekem se irjatok uzit legyszi
19N
Eddigi tapasztalataim alapján bármelyik nő tud perverz lenni, ha ki tudod hozni belőle.
Szerintem mindenkiben benne rejlik a perverzió valamilyen formája, de ha nem tudja magát elengedni veled, akkor ne is várj csodát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!