Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Felnőtt nők és férfiak válaszá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felnőtt nők és férfiak válaszát várom!?

Figyelt kérdés

Elszeretnék kezdeni egy masszőr tanfolyamot de mivel nem nő vagyok ezért vannak kétségeim... Az lenne a kérdésem hogy ha innen mondjuk egy férfi masszőrhöz menne akkor alapbol kizárva a férfi masszőr? És ha egy nő akkor meg azért mert mégis csak le kell vetkőzni.. Remélem érthetően irtam le a kérdést :)

Nemet kort légyszives irjatok

21F

2016. márc. 8. 20:20
 1/7 anonim ***** válasza:
20%
Engem tanfolyam nelkul is megmasszírozhatsz;)
2016. márc. 8. 20:21
 2/7 anonim ***** válasza:
58%

Hát én csak csajhoz mennék

23/F

2016. márc. 8. 20:30
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha ezt a dolgot komolyan gondolnád hivatás-szinten, akkor biztosan nem a szexualitás kategóriájába írtad volna. Ha szexuális szolgáltatásokat tervezel nyújtani, akkor nyilván csak a nők vagy a meleg férfiak körében leszel népszerű. Ha szimpla masszázsról van szó, akkor tök mindegy. Ha gyógymasszőr, sportmasszőr leszel, akkor pedig kifejezetten előny, ha férfi vagy, mert az ember nem wellness nyaralás során veszi általában igénybe az ilyesmit, hanem mert szüksége van rá.
2016. márc. 8. 20:43
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

Nalam ez ug van hogy ferfi alapbol nem nyulhat hozzam,de no sem mert csak a paromnak engedem!

Szoval en tudom kulonleges vagyok,viszont ez van!

2016. márc. 8. 21:01
 5/7 anonim ***** válasza:
56%

Amúgy abban nem árt tisztában lenni, hogy egy normális masszázs, ami ér valamit, az FÁJ, utána alig tudsz mozogni, másnap viszont isteni érzés...Szóval egy ilyen kis nyugtató "simogatás" nem ér semmit.

Ennek tudatában én csak férfi masszőrhöz mentem eddig, mivel vannak olyan részek, amikhez kell a férfierő.

Nem vagyok meleg, komoly kapcsolatom van, nem kértem boldog befejezést, csak egy masszást...Amivel mindig elégedett voltam.

2016. márc. 8. 22:25
 6/7 anonim ***** válasza:
22/f lemaradt
2016. márc. 8. 22:25
 7/7 anonim ***** válasza:

Èn már két hölgymasszőrnél is voltam, többször talpmasszázs, és egyszer teljes test. Semmiféle erotikát nem vitettem bele, hivatalos volt minden.

jó volt!!!

27/F

2016. márc. 9. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!