Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lehet valakinek a pénisze heges?
Figyelt kérdés
Abszolút normális a srác, szóval szinte biztos, hogy nem magának csinálta...
A lényeg az, hogy ismerkedünk, és feltűnt, hogy elég visszahúzódó ha közeledek fel. Azt hittem a méretével nincs megelégedve és ezért nem mer lépni, de legutóbb mikor kicsit italoztunk és rámásztam akkor éreztem, hogy a mérete bőven megfelelő. Viszont amikor tovább akartam lépni akkor leállított azért mert állítólag neki heges és "csúnya".
Nem hallottam még ilyenről, de mitől lehet ez?
2016. márc. 8. 19:50
1/4 anonim válasza:
Lehet kicsikoraban volt valami balesete vagy lehetseges hogy mutve is volt..
2/4 VirágésBence válasza:
Ahogy előttem is mondták, vagy megtámadták, leforrázta... Bármi, de szegénynek elég szar lehet, ha egyébként bejön akkor lesz ezzel feladat, hogy építsd az önbecsülését, megéri.
3/4 anonim válasza:
sokunknak az alsó részen ahol a húgycső fut végig látszik a vastag forradás hegvonat, ahogy a magzatkorban kialakul a dolog... csak van akinek tényleg erősebb... lehet h ez és nem műtét. de az is lehet...lényeg h szerintem hülyeség ilyesmi miatt parázni hiszen nem a kinézetével okozunk örömet...
4/4 anonim válasza:
Ez egy fertőző betegségek a T:vírus kezdete átfog változni zombivá és leharaplya a fejedet:)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!